Post Wyświetl pojedynczy post autor: Faucon » 25 wrz 2007, 13:11
Faucon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 25 wrz 2007, 22:49
African
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Faucon » 25 wrz 2007, 22:59
Faucon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 25 wrz 2007, 23:08
African
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 wrz 2007, 23:13
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 25 wrz 2007, 23:18
Mentor pisze:My z kolei (chyba) coraz lepiej. Poza tym nasza gra w defensywie wygląda świetnie no i gramy u siebie
African

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 26 wrz 2007, 0:23
Co w tym śmiesznegoAfrican pisze:No i nie zapominajmy o absencji Gudjohnsena na ławce rezerwowych Lol
W tym meczu Ryjek powinien dać Eidurowi choćby 20 minutAfrican pisze:może na mecz z Levante sobie zdoła wywalczyć miejsce na ławce rezerwowych Krzywy
Ja liczę na bramkę SantiegoAfrican pisze:A ja jak zwykle liczę na bramkę (może i dwie) Titiego Very Happy
African pisze: P.S - Witam wszystkich na forum Smile
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Faucon » 26 wrz 2007, 12:04
Faucon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 26 wrz 2007, 15:23
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 26 wrz 2007, 16:14
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 wrz 2007, 17:05
Tak na dobrą sprawę to nie wiemy czy Eidur gwarantuje nam obecnie coś więcej niż Santi. Islandczyk bardzo dawno już nie grał w piłkę i trudno przypuszczać, aby był w chociaż przyzwoitej formie. Oczywiście to samo można powiedzieć o Ezquerro, ale skoro ostatnio na trybunach zasiadł Santi to niech dzisiaj posiedzi Gudikon2r pisze:mam nadzieje ze Eidur dostanie wkoncu szanse poniewaz niewiem po co na sile trzymac Titiego skoro ten przez caly mecz niepotrafi zrobic niczego ciekawego chyba nie ma po co trzymac go na sile ? fakt z meczu na mecz gra coraz lepiej ale mysle ze Eidur odwalil by robote podobna jak nielepsza co do Santiego to niejestem przekonany czy Frank dobrze robi zabierajac go na mecz poniewaz nawet zakladajac ze przegrywamy jego wejscie z lawki niczego dobrego raczej niewniesie Bask tylko blokuje miejsce lecz mam nadzieje ze mnie czyms zaskoczy o ile dostanie szanse
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Faucon » 26 wrz 2007, 17:24
jak nie bedzie dostawał szansy to nigdy nie osiagnie w miare przyzwoitej formy.Islandczyk bardzo dawno już nie grał w piłkę i trudno przypuszczać, aby był w chociaż przyzwoitej formie
Faucon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 26 wrz 2007, 17:49
kon2r pisze:tak jak napisal Bask mam nadzieje ze Eidur dostanie wkoncu szanse poniewaz niewiem po co na sile trzymac Titiego skoro ten przez caly mecz niepotrafi zrobic niczego ciekawego chyba nie ma po co trzymac go na sile ?
Czytałem, że Carles mógł już powrócić na Saragossę. Jednak ostatnio nasza defensywa spisuje się tak dobrze, że w ogóle nie widać braku naszego kapitana. Mecz z Levante to będzie dobry moment do powrotu po kontuzji. Rywal niezbyt silny, bez jakiś armat w ofensywie, więc Puyol będzie mógł dobrymi interwencjami nabrać pewności w grzeMentor pisze:Być może pojawi się na murawie już w najbliższy weekend właśnie
Poprzedni sezon pokazał, że jest zbędny. W tym sezonie dos Santos więcej pokazał niż Eidur w ciągu całego poprzedniegoFaucon pisze:Jak nie dostanie szansy gry to nikt z nas nie przekona sie czy jest jeszcze potrzebny Barcelonie.
African

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 26 wrz 2007, 17:59
Chyba żartujeszAfrican pisze:W tym sezonie dos Santos więcej pokazał niż Eidur w ciągu całego poprzedniego Cool
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 wrz 2007, 18:29
Henry jak nie będzie grał to również do dojdzie do optymalnej (czy chociaż niezłej) formy a to Francuz jest priorytetem a nie Islandczyk.Faucon pisze:jak nie bedzie dostawał szansy to nigdy nie osiagnie w miare przyzwoitej formy
Można śmiało zaryzykować stwierdzenie, że potrzebny już za bardzo nie będzie i to najprawdopodobniej jego ostatni sezon u nas.Faucon pisze:Jak nie dostanie szansy gry to nikt z nas nie przekona sie czy jest jeszcze potrzebny Barcelonie.
Widzę, że nie zmieniłeś się ani trochęAfrican pisze:W tym sezonie dos Santos więcej pokazał niż Eidur w ciągu całego poprzedniego
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio