FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 28 wrz 2007, 0:18

African pisze:na szczególne pochwały zasługuje Abidal. Super spotkanie w jego wykonaniu.
African pisze:Zwłaszcza we wczorajszym meczu z Saragossą można było się przekonać, że Barcelona też potrafi grać agresywnie i bardzo blisko przeciwnika. Bardzo mi się to podobało, że po każdej straconej piłce nie było jakiegoś załamania itp. tylko od razu dany zawodnik wracał się po piłkę i zazwyczaj ją z powrotem zdobywał. Zwłaszcza Deco wyróżniał się w tym elemencie gry.
Mam tylko nadzieję, że nie był to jakiś chwilowy zryw Barcelony pod tym aspektem gry i już ciągle będzie widoczny pressing, a nie taka łagodna gra jak jeszcze w poprzednim sezonie.

Te dwa fragmenty powodują u mnie nieodparte wrażenie, że masz pewne zaległości jeśli chodzi o mecze Barcelony z tego sezonu :]

Abidal wczoraj zagrał dobrze czy też nawet bardzo dobrze, ale miał lepsze mecze już w tym sezonie i to nie ulega wątpliwości :] Podobnie ma się sprawa z pressingiem. Nie zgodzę się z tym, że było go widać zwłaszcza we wczorajszym meczu ponieważ w poprzednich spotkaniach było tak samo :]

Wróć do „Hiszpania”