Ja się nie dziwię, teraz też się rzuca w oczyBabel pisze:A siatkówke kobieca ogladam rzadko, ale kiedyś widziałem jej mecz jeszcze w Pile i od razu rzuca się w oczy
Ale jaki zdesperowany ten 'lizak' - 'pomóżce mi proszę'fieldy pisze:się śmiejesz, a pewnie sam pisałeś Laughing
Choć w półfinale na pewno stawka meczu da znać o sobie i świadomość że to jest mecz o być albo nie być i chociażby z tego powodu będzie trudniej. Ale jeśli nie ironizowałeś Bablu czy co tam jeszcze to ja bym polemizował. Bo one już 100 razy lepiej zaprezentowały się niż siatkarze którzy na 'dzień dobry' popsuli wszystkim humory i cały czas grali słabo a siatkarki przynajmniej w moich oczach już są wygrane. Tyle radości co dają i przyciągają coraz więcej Polaków przed TV a także do hali (ponoć dzisiaj z każdą minutą na hali było więcej Polaków i przyjeżdżali oni po pracy z sąsiednich krajów aby zobaczyć chociaż dwie ostatnie piłki PolekBabel pisze:I w tym momencie te sześc zwyciestw sie nie liczyć jesli skonczymy na czwartym miejscu. Tak jak nasi panowie w LŚ. Szczerze 4 miejsce niczym się nie różni od 11 lokaty panów. Niestety.