FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 30 wrz 2007, 19:58

Asteniu pisze:Widzisz oceniam to na podstawie tego co moge przeczytac. Jeszcze nie dawno duzo by nie brakowalo a byscie zycie za Ronadinho oddali, a teraz czytam ze jest nie potrzbny, sprzedac go, nie nadaje sie do gry w BArcelonie i to nie moje slowa, a slowa kibicow mieniacych sie kibicami Barcelony i wlasnie o to mi chodzi. Chyba nie do konca mnie zrozumiales, albo tego tej sytuacji nie zauwazyles. Oczywiscie nie twierdze ze kazdy tak mysli, i kazdy odpowiada za siebie.
Ostatnie zdanie jest kluczowe. Jeden kibic/sympatyk napisze, że Ronaldinho się wypalił go od dawna gra dużo poniżej swoich możliwości i należy go sprzedać a kto inny napisze, że trzeba mu dawać grać kiedy tylko jest zdrowy bo może błysnąć geniuszem w każdej chwili i wygrać mecz. Ile osób tyle opinii przy czym nie warto wysnuwać wniosków na podstawie opinii dzieciaków. Barcelona jest klubem bardzo medialnym i wiadomo, że przyciąga młodych fanów. Nie ma na to rady. Trzeba umieć oddzielić ziarno od plew. Zresztą kwestia Ronaldinho to bardzo złożony i nie łatwy temat.

Wróć do „Hiszpania”