tu się zgadzam, pisałem o tym wyżej zresztąbellus pisze:- nie dał się sprowokować, zdenerwować, był opanowany
Kaczyński się nie powtarzał ? Przy sprawie porównania III i IV RP ... najpierw [przed pytaniem o porównianie] opowiadał o układach, elitach, korupcji, później [gdy pytanie o porównanie już padło] - "to co mówiłem przed chwilą" : elity, układy, korupcja - oczywiscie uzywał innych słów, ale móiwł o tym samym - jak to ma być ta kreatywnosć, to mnie nie przekonał.bellus pisze:to Kwaśniewski się powtarzał, ni był kreatywny
Mówisz, że Kwaśniewski przeprowadził tępy atak [oczywista oczywistosć] a czym była riposta .. "najpierw Moskwa, później Bruksela" ... albo innym razem: przy okazji zaostrzenia kodeksu karnego ... pijani kierowcy - aluzja do Olka, że jemu to pewnei pijani kierowcy nie przeszkadzają. Podobała mi się za to odpowiedź Olka do Olejnik - "rozumiem, ze do mnie pani pije"
Bardziej dowcipny był Olek, co tez nie jest bez znaczenia, bo zyskuje jakąś tam sympatię [pewnie niewielka, ale zawsze]