FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: mistyk » 09 paź 2007, 10:03

Kolejny bardzo dobry mecz w naszym wykonaniu. Szczerze mowiac juz dawno nie widzialem tak dobrej gry obronnej w wykonaniu naszej druzyny jak ta ktora prezentujemy na poczatku sezonu. Pare razy bylo goraco bo gdzies zaginal Olaquer, ale na szczescie inni go wyreczyli. I tak jak powiedzial Mentor, naprawde trudno oglada sie Inieste na pozycji DM`a. Taki potencjal z tylu nam sie marnuje :p Chcialbym jeszcze wspomniec o swietnej grze Abidala. Jak widze jego gre to naprawde wydaje mi sie, ze on jest dopiero na poczatku kariery. Walczy o kazda pilke jak by to byla pilka meczowa. Byl to swietny transfer z naszej strony. Deco tez gra na miare oczekiwac wiec jest dobrze. O Messim pisac nie moge bo to co wyprawie ten chlopak nie wymaga komentarza.

Ten Cate w Chelsea, wiec ciekawy jestem jak beda teraz grali. Ma tam ponoc pelnic role asystenta Granta, ale cos mi sie wydaje, ze niedlugo go zastapi.

Wybiera sie ktos z was na mecz U-21 do Wloclawka w najbliszy weekend? Warto chyba zobaczyc Bojana w akcji :)

Wróć do „Hiszpania”