Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 18 sty 2005, 21:45
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 18 sty 2005, 23:28
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 19 sty 2005, 9:19
Brawo Bayern. Oby zachowali forme do rozgryweg, chodziaż oczywiście Fortuna Dusseldorf to nie HSV !!kama_reda pisze:Fortuna Dusseldorf - Bayern Monachium 1:5
Bramki:0:1 Demichelis (8.), 1:1 Mayer (34.), 1:2 Lucio (66.), 1:3 Pizarro (78.), 1:4 Ballack (81./karny), 1:5 Scholl (88.)
Skałd Bayernu w meczu z Fortuną:
Rensing – Rau, Kovac (46. Lucio), Demichelis (46. Linke), Salihamidzic (46. Kuffour) – Deisler (46. Zé Roberto), Jeremies (46. Ballack), Frings (46. Scholl), Hargreaves (46. Schweinsteiger) – Pizarro, Zickler (46. Hashemian)
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamuflasz » 19 sty 2005, 13:29
Aha czyli Real gdy miał problemy z bramkarzami to miał nie wystawiać Casillasa, a Barcelona Valdesa przecież oni nie są wiele starsi od Rensinga, aha a w Chelsea numerem jeden jest bramkarz zaledwie dwa lata starszy, jeśli jest tak jak mówie że Rensing jest dobry w bramce to czemu by mu nie zaufać?? Ja osobiście nie widziałem go w bramce ale ufam waszym wypowiedzią, no bo skoro jest dobry to po co wydawać kilka milionów na nowego bramkarza??Kamilo pisze:Wystawianie w pierwszej jedynastce Rensinga byłoby błedem bo tak młody i niedoświadczony bramkarz może popełniać jeszcze więcej błędów niż Kahn. Ja zostane przy swoim i wierze, że Oli zmobilizuje się na rundę wiosenną i będzie bronił przynajmniej dobrze, ale już w następnym sezonie trzeba będzie rozejrzeć sie za nowym bramkarzem
Pozdro dla Fanów Bayernu
kamuflasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 19 sty 2005, 14:17
No, ale Resing nie ma żadnego doświadczenia. Ma talent, ale boje się, że nie wytrzymałby presji. Narazie bronił tylko w amatorach i kilka razy w pierwszej druzynie. Przez dwa trzy lata powinien być tylko zmiennikiem a potem zostać pierwszym bramkarzem Bayernukamuflasz pisze:Aha czyli Real gdy miał problemy z bramkarzami to miał nie wystawiać Casillasa, a Barcelona Valdesa przecież oni nie są wiele starsi od Rensinga, aha a w Chelsea numerem jeden jest bramkarz zaledwie dwa lata starszy, jeśli jest tak jak mówie że Rensing jest dobry w bramce to czemu by mu nie zaufać?? Ja osobiście nie widziałem go w bramce ale ufam waszym wypowiedzią, no bo skoro jest dobry to po co wydawać kilka milionów na nowego bramkarza??Kamilo pisze:Wystawianie w pierwszej jedynastce Rensinga byłoby błedem bo tak młody i niedoświadczony bramkarz może popełniać jeszcze więcej błędów niż Kahn. Ja zostane przy swoim i wierze, że Oli zmobilizuje się na rundę wiosenną i będzie bronił przynajmniej dobrze, ale już w następnym sezonie trzeba będzie rozejrzeć sie za nowym bramkarzem
Pozdro dla Fanów Bayernu
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 19 sty 2005, 14:20
Zgadzam się z twą opinią. Masz świętą rację.No, ale Resing nie ma żadnego doświadczenia. Ma talent, ale boje się, że nie wytrzymałby presji. Narazie bronił tylko w amatorach i kilka razy w pierwszej druzynie. Przez dwa trzy lata powinien być tylko zmiennikiem a potem zostać pierwszym bramkarzem Bayernu
sirtomaszo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 19 sty 2005, 18:53
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 20 sty 2005, 19:02
Betico
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 20 sty 2005, 19:57
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 20 sty 2005, 20:29
Właśnie swoją wypowiedzią uświadomiłeś mi, że nie znasz się na niemieckiej piłce.....Betico pisze:To ja może dodam coś od siebie - niemieckiego futbolu nigdy nie darzylem sympatią, to samo tyczy się bawarczyków. Jakoś nie przemawia do mnie siermiężny futbol tkwiący gdzieś w glębokim pilkarskim średniowieczu - i nie zmieni tego fakt, że Bayern strzelil kilka goli równie siermiężnie i drętwo grającym amatorom z Dusseldorfu.
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 20 sty 2005, 21:34
Nie wyciągałbym tak daleko idących wniosków, przyjacielu - to, że nie jestem ekspertem w sprawach futbolu niemieckiego, nie oznacza, że nie znam się na nim - to co napisałem, może jedynie oznaczać, ze mam swoje zdanie na jego temat, być może odmienne od twojego. A szczerze mówiąc, nie umiałbym sie pasjonować ligą, w któej mecze toczone są w tak ślamazarnym tempie, a kibice na stadionach to popici, wąsaci faceci, wrzeszcący np "Bayern. Bayern Uber Alles!" Po prostu tego nie trawię i tyle.Kamilo pisze:Właśnie swoją wypowiedzią uświadomiłeś mi, że nie znasz się na niemieckiej piłce.....Betico pisze:To ja może dodam coś od siebie - niemieckiego futbolu nigdy nie darzylem sympatią, to samo tyczy się bawarczyków. Jakoś nie przemawia do mnie siermiężny futbol tkwiący gdzieś w glębokim pilkarskim średniowieczu - i nie zmieni tego fakt, że Bayern strzelil kilka goli równie siermiężnie i drętwo grającym amatorom z Dusseldorfu.
Betico
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 20 sty 2005, 21:55
rzeczywiscie mocne argumentyBetico pisze:A szczerze mówiąc, nie umiałbym sie pasjonować ligą, w któej mecze toczone są w tak ślamazarnym tempie, a kibice na stadionach to popici, wąsaci faceci, wrzeszcący np "Bayern. Bayern Uber Alles!" Po prostu tego nie trawię i tyle.
brazzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamuflasz » 20 sty 2005, 22:16
kamuflasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 20 sty 2005, 22:38
Betico pisze:
Nie wyciągałbym tak daleko idących wniosków, przyjacielu - to, że nie jestem ekspertem w sprawach futbolu niemieckiego, nie oznacza, że nie znam się na nim - to co napisałem, może jedynie oznaczać, ze mam swoje zdanie na jego temat, być może odmienne od twojego. A szczerze mówiąc, nie umiałbym sie pasjonować ligą, w któej mecze toczone są w tak ślamazarnym tempie, a kibice na stadionach to popici, wąsaci faceci, wrzeszcący np "Bayern. Bayern Uber Alles!" Po prostu tego nie trawię i tyle.
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 9:49
Betico
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio