Znam takich co by się obruszyliskorpss pisze: Iron Maiden nigdy tak ciężko nie grali, a mimo to na określenie ich mianem zespołu metalowego nikt się nie obrusza.
A na koncercie Kultu kiedyś byłeśDiamen23 pisze:Uwielbiam zespół Kult , ale Baranek mi się nigdy nie podobał , nie wiem co w nim ludzie widzą![]()
![]()
Nie mylisz się, jest wiele rzczy (utworów, zespołów), które balansują na pograniczu tych stylówG21 pisze:IMHO takie szufladkowanie jest troche bezsensu. Tymbardziej, ze miedzy heavy metalem a hard rockiem jest z tego co wiem waska granica. Ale to akurat nie do konca moje klimaty, wiec moge sie mylic.
Kilkufranz pisze:A co do Kazika to faktycznie mocny z niego gość ale be przesady z tym uwielbiniem na podstawie kilku hitów.
Oj tak - wiele zespołów/piosenkarzy, którzy śpiewają tyko "Ja kocham Ciebie, a Ty mnie, kochamy się, sialalala", mogłoby wziąć z niego przykładpippen pisze:Kazik jest przede wszystkim tekściarsko mocny. Zdecydowanie najbardziej z jego zespołów podoba mi się KNŻ, który już niestety zakończył swoją działalność.
Jest faktycznie jeszcze jedna - "Send me an Angel"PiDi pisze:Dwóch? Ja tam w radiu tylko "Wind of Change" zdołąm usłyszeć...![]()