Widze ze rkoeman znowu niczego nie wylapal ( ironia), choc do tego przywyklem. Mam do Ciebie prosbe, udziel mi tym razem odpowiedzi, bo lubisz czesto nie odpowiadac na nie wygodne pytania, a wiec - Wytlumacz mi co miales na mysli piszacrkoeman pisze: asteniu blysnal jak zwykle. i to znajomoscia historii swojego klubu i definicji slowa 'wychowanek'
Czekam z niecierpliwoscia, bo mysle ze Twoja odpowiedz mnie bardzo rozbawi.rkoeman pisze:i to znajomoscia historii swojego klubu
Trzymajcie mnie bo padne !!!African pisze:choć taki Valdes broni od paru sezonów na kapitalnym poziomie
Juz nie musicie, bo jak to przeczytalem to padlem, i chyba predko nie wstane. Jordan20 wiecej takich postow prosze to moze ze smiechu wyrobi mi sie kaloryfer na brzuchu.jordan20 pisze: uswiadomcie sobie!! valdes to po cechu , buffonie i cassilasie to 4 najlepszy bramkarz swiata
Zawsze wiedzialem ze ludzie we Wroclawiu sa zabawni, ale ze az tak
Nie. Nie w tym sezonie, moze w przyszlym. Zdecydowanie Zlota Pilka dla KAKI, a i CR powinnien wyprzedzic Messiego.African pisze:A co, może jeszcze powiesz, że Messi nie zasługuje na Złotą Piłkę ?