jaosobiscie uważam, że mógłby sie sprzydać i pomóc w utrzymaniu fotela lidera!!
mógłby zastapic Marqueza na pozycji defensywnego pomocnika a ten mógłby wrócic na srodek obrony!! tak by było najlepiej
co otym sądzicie??

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 sty 2005, 21:24
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 20 sty 2005, 21:38
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 sty 2005, 21:59
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamuflasz » 20 sty 2005, 22:10
kamuflasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 sty 2005, 22:21
iaquinta gra w udinese jako napastniki i strzelil w serie a bodajze 6 goli, albertini bedzie tylko wypozyczony do konca sezonu i jak mowilem prawdopodobnie bedzie tylko zapchajdziurakamuflasz pisze:tego piłkarza nazwiskiem Iaguinta wogóle nie znam nawet nie wiem jaki kraj reprezentuje ani ile ma lat i na jakiej gra pozycji chociaż z tego co przeczytałem powyżej to stwierdzam że jako cofnięty środkowy pomocnik ale nie jestem pewien, a jeśli chodzi o Albertiniego to nie wiem czy jest to dobry ruch transferowy bo piłkarz ten ma 34 lata i napewno wiele porzytku Barca nie będzie miała z tego piłkarza w następnych sezonach no chyba że działacze myślą tylko i wyłącznie o tym sezonie, dziwi mnie to bo po co wydawać kasę na piłkarzy którzy już myślą o założeniu butów na kołek??
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miquś » 21 sty 2005, 9:27
Miquś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 21 sty 2005, 12:43
jeszcze nie jest pewne że przejdzie do Barcy, napewno rozstrzygnie sie wszystko w następnym tygodniu!!! jednak jakby przyszedł to może zostanie odjawieniem drugiej częsci sezonu?Miquś pisze:Iaquinta??To chyba będzie wzmocnienie Barcy, ponieważ to jest dobry napastnik. Dużo bramek nie strzela, 6 narazie w Serie A, napewno nie przeszedłby do Blaugrany gdyby nie kontuzja Larssona.
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 18:31
Betico
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 22 sty 2005, 18:32
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 18:39
bardzo prawdopodobne to juz chyba z 10 transferow bylo. maxi - drugi saviola, nie musze przypominac jaka kase dali za saviole i lipa. maxi nie jest taki drogi, ale po co?? wole saviole, przeciez w poprzednim sezonie strzelil bodajze 14 goli (moglem sie pomylic), a nie gral w kazdym meczu. jest spoza UE, a saviola nie.Anka pisze:A co sądzicie o baardzo prawdopodobnym sprowadzeniu do Katalonii Maxiego Lopeza? Ja jestem za, bo to dobry piłkarz...
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 22 sty 2005, 19:28
N myśle, że Saviole stać na jeszcze, wiecej niż teraz pokazuje. Działacze Barcy probowali go ściagnąć już teraz, ale to się nie udało. On w obecnej sytuacji by się Wam przydał. Myśle, że jak wróci po sezonie to będzie wreszcie grał na miarę swych nie przeciętnych umiejętności, chodziaż nie twierdze, że do tej pory grał słabozawdi pisze:bardzo prawdopodobne to juz chyba z 10 transferow bylo. maxi - drugi saviola, nie musze przypominac jaka kase dali za saviole i lipa. maxi nie jest taki drogi, ale po co?? wole saviole, przeciez w poprzednim sezonie strzelil bodajze 14 goli (moglem sie pomylic), a nie gral w kazdym meczu. jest spoza UE, a saviola nie.Anka pisze:A co sądzicie o baardzo prawdopodobnym sprowadzeniu do Katalonii Maxiego Lopeza? Ja jestem za, bo to dobry piłkarz...
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 sty 2005, 19:37
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 22 sty 2005, 21:31
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 21:55
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 sty 2005, 23:18
luk1208
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin