Czytaj ze zrozumieniem kolego. Ja nie napisalem, ze teraz gra na poziomie bramkarze ligi okregowej. Mowisz, ze za kilka lat bedzie nadal bronil na wysokim poziomie, to Ci odpisalem w jakiej lidze. Czy Ty nie rozumiesz ze Lehmann sie wypala? On nie bedzie lepszy z meczu na mecz, tylko bedzie popelnial co raz wiecej bledow.Danielinho90 pisze:czemu tak nie lubisz lehmanna??wiem ze moze poczatek tego sezonu dla niego nie byl udany ale on jest dobrym bramkarzem i na pewno lepszym niz bramkarz z ligi okregowej.po za tym pamietacie kto bronil karne rok temu na MŚ czy w meczu z villareal?
['] Bylo polowanie na technikow. Oprocz Robina kontuzji nabawil sie Van der Vaart i Robben.fieldy pisze:Po meczach reprezentacji zła wiadomosć - kontuzje odniósł Robin van Persie
Danielinho90 pisze:dobry zawodnik ale nie ma sie co martwic.Arsenal da rade i bez niego.udalo sie bez Henryego to uda sie bez Van persiego.zreszta on nie jest tak skuteczny jak titi totez nie strzela wielu bramek wiec strata jest mala.
Eduardo jest slaby i sie nie sprawdzil w Anglii. Przykro mi. A do tej pory rozegral mase spotkan i nic nie strzelil. Moze teraz z Boltonem mu sie "fuksnie".Danielinho90 pisze:moze eduardo nie jest za dobry i za slaby nawet na premiership ale przy odrobinie szczescia jakas bramke pyknie.
Przeszedl za friko.Danielinho90 pisze:.trzeba przyznac ze Wenger zrobil doskonaly interees kupujac go za grosze a jego wartosc teraz wzrosla kilkudziesieciokrotnie.