Zostawię to. Jako, że jesteś wielkim fanem Petera to żaden argument Cię nie przekona.Danielinho90 pisze:Ale to wcale nie musi byc prawda bo ja uwzam ze Rafa wybral lepszego jakim niewatpliwie jest Crouch.
Ja powiem tak. Bardzo nie leży mi granie całej drużyny pod jednego zawodnika. Nie lubię tego. Ale jak ma się grać większość piłek na jednego konkretnego napastnika to można tak grać na np. van Nistelrooya czy Trezeguet, ale nie na Croucha. To musi być ktoś z wybitnym nosem snajperskim, strzelający wiele bramek, ktoś kogo piłka szuka, kto dobrze gra zarówno nogami jak i głową, dobrze wychodzi do podań, świetnie się ustawia, potrafi łatwo zgubić krycie. No umówmy się, że Crouch nie jest takim zawodnikiem. I mam nadzieję, że nawet wielka miłość jaką pałasz do tego zawodnika nie skłoni Cię do postawienia innej tezy. Dla mnie Crouch jest piłkarzem, że tak się wyrażę, jako dodatek. Gość, który musi mieć obok siebie drugiego, bardzo ruchliwego napastnika skupiającego na sobie uwagę obrońców, potrafiącego przetrzymać piłkę, dobrze podać itd. Jednym słowem gościa bardzo wszechstronnego i też strzelającego kilkanaście bramek na sezon, który zajebiście ułatwiałby mu życie. Wtedy obecność takiego Croucha w polu karnym faktycznie ma sens. Ale jeśli zespół ma grać na niego i na nim w głównej mierze opierać swoją siłę ataku to ja życzę powodzenia takiej drużynie...Danielinho90 pisze:Poprostu moze ma inna taktyke do ktorej Crocuh nie pasuje?? to wcale nie oznacza ze jest slaby rzecz jasna.NIech znajdzie druzyne ktora bedzie grala pod niego za zobaczysz ze sie myliles.