Cóż, jako kibic Liverpoolu mogę się trochę wstydzić. Ale wiedz, African, może on poprostu ma w swoim nicku rok urodzenia?African pisze:Czy to przypadek, że w ostatnim czasie na forum pojawia się coraz więcej nowych kibiców Liverpoolu, którzy są nieświadomi głupot jakie wypisują
A co do meczu, jestem zadowolony, choć przyznam - szanuję Gary'ego Neville'a, ale mimo doświadczenia zachował się nieodpowiedzialnie. Derby przeszły pomyślnie, drugie miejsce w tabeli... Trzeba liczyć na choć małe potknięcie Arsenalu, by nam nie uciekli.
On ze swoją posturą nie radzi sobie jako napastnik, nie mówmy tu nawet o żadnym innym ustawieniu. Pokusiłbym się o stwierdzenie, że najlepsza jego pozycja w polu, to strach na wróble. I nie mówię tu o polu, jako boisku.Jarzinho pisze:Jestem ciekaw jak sobie radziłby patyczak na skrzydle
Osobiście jestem za tym, by Peter odszedł, gdyż nie ma szans się przebić, a słabszym klubom - kto ich tam wie - mógłby być potrzebny. Kuyt, Voronin, no i Torres, w dodatku Babel i zdolna młodzież. Starczy raczej.
Pozdrawiam.