Grupa C Liga Mistrzów 2007/08

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2442
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 24 paź 2007, 22:52

Nie ma co dużo pisać. Dobrze, że są trzy punkty, choć momentami można się było wkur...zdenerwować. Co prawda siedziałem jak zwykle spokojnie i byłem pewny zwycięstwa, ale nasza nieporadność w ofensywie to nie jest to, czego chcemy. Salgado jest człowiekiem, którego gry ze względu na swoją dobroć nie skomentuję. Zarówno z przodu jak i z tyłu. Długimi okresami w zasadzie waliliśmy głową w mur. Brawa dla Olympiakosu za konsekwencję, świetną grę defensywną pomimo osłabienia i za skuteczność, bo jednak dwie bramki strzelili. Mieli co prawda jeszcze kilka okazji, zwłaszcza pod koniec, ale co za dużo to i świnia nie zeżre :P Pozytywnie zaskoczył mnie Robinho. Sam strzelił dwie bramki, zaliczył asystę, to on przejął piłkę przy pierwszej bramce i jeszcze wywalczył karnego. Sytuacja z pierwszej połowy schodzi na dalszy plan. Oby tak częściej. No i oczywiście brawa dla tradycyjnie nieocenionego Ikera za kilka świetnych parad. Szkoda, że Ruud nie wykorzystał karnego, ale wtedy powiedziałem, że tak by było za łatwo :P Ogólnie dużo emocji i szczęśliwe zakończenie. Bardzo fajny mecz do oglądania :D

Wróć do „Puchary Europejskie”