Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
McSuchy
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: McSuchy » 28 paź 2007, 13:34

Sero pisze:Taką karę to sobie możecie w dupe conajwyżej wsadzić. Napewno nie była ona adekwatna do winy, ale chyba niewiele osób przy niej protestowało, gdyż taki klub musiał szybko wrócić na najwyższy szczebel. Dlatego LC zadania Starej Damie zbytnio nie utrudniła.
Kibicem Juventusu nie jestem jednak napisać na temat tej wypowiedzi coś muszę. Powiedz mi jedną rzecz: znasz wszelkie szczegóły sprawy? Masz dostęp do dokumentów tej afery aby móc ocenić rozmiar nadużyć drużyny z Turynu i mówić że kara była nie adekwatna? Czy może opierasz się na informacjach prasowych, jakiś przeciekach i wywiadach? Jeżeli tak to wybacz ale twoja wypowiedź jest dla mnie śmieszna. Juventus został skazany przez sąd na podstawie dowodów których za pewne nie miałeś okazji widzieć na oczy (popraw mnie jeśli jednak taką możliwość miałeś), poniósł karę taką jaką owy sąd uznał za adekwatną i jak dla mnie teraz startuje z czystym kontem. Powiedz mi na jakiej podstawie podważasz wyrok sądu? Kierujesz się jakimiś konkretnymi przesłankami czy może jedynie swoimi negatywnymi uczuciami względem "Starej Damy"?

Wróć do „Włochy”