Studia

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 31 paź 2007, 12:13

cloner pisze:A plan mam teraz tak zajebisty, ze moge sobie dzisiaj siedziec i pisac z Wami
:jupi:

Lepiej mówcie co myślicie o płatnych studiach :?: Jesteście za czy przeciw :?: Mnie i tak to nie będzie dotyczyło ale jestem na nie. Skoro dałem radę, przed egzaminami poświęciłem swój czas na przygotowania i dostałem się na studia dzienne to czemu nie miałbym być jakoś uprzywilejowany i być zwolniony z opłat w przeciwieństwie do niektórych którzy na moich oczach olewali to czy będą na dziennych czy nie :?: A oni znaczy układ jak zwykle chce kasiory i wprowadzić jakieś kredyty. Owszem niech one będą aby biedniejsi studenci ze wsi czy małych miasteczek położonych gdzieś na zadupiu także mieli szansę studiować. Ale jak to ma wyrównywać szanse :?: Biedniejsi i tak muszą zaciągnąć kredyt jak chcą studiować aby przenieść się do dużych miast. Zresztą i tak wiele osób mieszkających w akademikach pracuje aby się utrzymać więc jakby doszły do tego jeszcze opłaty za studia to już w ogóle kicha.
Ja przy obecnym systemie nie muszę zasuwać do roboty co nie miałoby miejsca gdyby studia były płatne a co za tym idzie pewnie wylądowałbym na zaocznych :?

Jak znam życie to osoby teraz płacące za studia będą przeciwne darmowym studiom :glass:

Wróć do „Hyde Park”