Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 wrz 2007, 23:22
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 wrz 2007, 23:27
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 wrz 2007, 23:33
O. I tu się zgadzam w 100%. Myślę, że jest w Akademii masa bardziej utalentowanych napastników niż Dong. I nie rozumiem dlaczego to Chińczyk wyszedł dzisiaj w pierwszym składzie, a nie Campbell...Widać, że rzeczywiście sprzedaż koszulek jest czasem ważniejsza. Bo inaczej wytłumaczyć obecności w takim klubie Donga nie potrafię. Chciałbym się mylić, ale w spotkaniach które widziałem z jego udziałem nie pokazał choćby jednego ciekawego zagrania, nie przeprowadził choć jednej ładnej akcji. Ewentualnie może dostawić nogę w jakimś sparingu, ale spotkanie w ramach Carling Cup przeciwko Coventry to już za wysokie progi.Morrow pisze: I ja rozumiem, że taki piłkarz jak Dong ma dla nas duże znaczenie marketingowe ale mam nadzieję, że Fergie już nie będzie nas katował jego obecnością na boisku przez 90 min w barwach pierwszej drużyny Diabłow.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 wrz 2007, 1:31
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 wrz 2007, 10:53
No właśnie, też mnie to zastanawia. Skoro ten Dong nic nie potrafi to po co gra ? Z tego co wiem, to transmisji meczu nie było [czy się myle ? ] Bo jak nie było, to raczej nie grał ze względów marketingowych - bo nikt go w Chinach nie oglądałCris7 pisze:Myślę, że jest w Akademii masa bardziej utalentowanych napastników niż Dong. I nie rozumiem dlaczego to Chińczyk wyszedł dzisiaj w pierwszym składzie, a nie Campbell...Widać, że rzeczywiście sprzedaż koszulek jest czasem ważniejsza. Bo inaczej wytłumaczyć obecności w takim klubie Donga nie potrafię. Chciałbym się mylić, ale w spotkaniach które widziałem z jego udziałem nie pokazał choćby jednego ciekawego zagrania, nie przeprowadził choć jednej ładnej akcji.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 wrz 2007, 16:28
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 wrz 2007, 18:12
fieldy
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 wrz 2007, 18:18
Arsenal gra 31 października, więc reszta też mniej więcej w tym czasie.a kiedy graja Question
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 wrz 2007, 18:18
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 paź 2007, 13:24
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 paź 2007, 15:41
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 paź 2007, 21:33
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 lis 2007, 22:44
ja rozumiem, ze to nie jest jakieś cenne trofeum, ale ... mógłby ktoś tu coś pisać.
Zgadzam się z tym. Mimo wszystko wolałbym go zobaczyć w środku pola.fieldy pisze:Świetnie zagrał Diarra na prawej obronie - był wszędzie, nie tylko tam. Bardzo agresywnie [pressingiem].
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 lis 2007, 23:24
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio