Kibice, ultras, oprawa meczowa - Strona 15

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 03 lis 2007, 17:14

piwus pisze:Zmasowany atak kiboli

Wyborcza ostatnio w co drugim artykułe atakuje tzw. "Kiboli". W tej walce mój ulubiony Rafcio Stec jest oczywiście na pierwszej lini. Prezetując pogląd, że na polskich stadionach rządzą gangi groznych bandytów a większość kibiców to chamy i dresy, którzy pod wpływem narkotyków popijanych wódką pobiją cię na smierć gdy przyjdziesz na stadion. Jaki GW ma w tym interes? Kolejny Żydo-Masoński spisek? :lol:
Zico_FCI pisze: który niedawno ten sam wywiad ze sobą rozesłał do trzech czy czertach gazet.
Ten wywiad przeprowadzał jakiś gościu i był chyba tylko dla "Dzienika"

Musi się skończyć ta cała afera i to nie koniecznie po myśli SKLW. Obie strony mają swoje słuszne racje jednak jeśli Legia ma być klubem na poziomie musimi przyjąc rozwiązania marketnigowo-organizacyjne z zachodu w klubie rządzi właściciel a nie Stecowi "Kibole" (Ultrasi).

Przyjmuje zapisy do nowego proWalteroMiklasoITIjo klubu ultras-kibica.
Klub będzie się nazywał NS (Nasz Stefan)! Zapraszamy! Nie ma Legi bez Waltera!

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 03 lis 2007, 17:15

Bienias pisze:A pojdz do kosciala i zacznij spiewac piosenki o Legii jestem ciekaw czy wiekszosc sie przylaczy.

Nie zupełnie tak jest przecież. Rozumiem, że jakby ktoś chciał dopingować to głupio mu pójść na otwartą i to samego rozbić. Jednak na krytej jest nastrojowa orkiestra i osoby które dopingują (próbują), więc nic nie stoi na przeszkodzie aby to robić.
Bienias pisze:Ja np nie popieram i tym bardziej nie chodze na zylete a takich jak ja moze byc 10 razy wiecej niz tych protestujacych.
Jak to się mówi – nieobecni głosu nie mają.

Bienias pisze:a wracajac do meritum nie mam wiekszych do niego zastrzezen. uratowal klub swoimi pieniedzmy a ze otacza sie malo inteligentnymi osobami to juz inna sprawa.
Prawda tyle, że gówno prawda. Jak nie było w klubie kasy na wodę i prąd to drużyna zdobywała mistrzostwo w rywalizacji z mocniejszą niż obecnie Wisła. Poza tym jakby nie Walter to znalazłby się inny, może normalniejszy, sponsor.

ps. Jeśli już Franz wspomniał o Stecu to pozwolicie, że udam się teraz aby fetować kake. \o/

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 03 lis 2007, 17:35

Jeszcze takie przemyślenie o dopingu.
Jeśli chodzi o to, to moim zdaniem wcale nie jest istotny aspekt sporu z na lini kibice-zarząd, bo takie spory zawsze były, są i niestety będą. Chodzi o osobe, kogoś kto poprowadzi doping, a ja jak i pewnie jakieś 80% kibiców uczeszczających reularnie na mecze nie wyobrażam sobie, żeby tą osobą nie był Staruch. Co jak co, ale on stał sie praktycznie symbolem żylety i oczywiste wydaje sie mi, że nie ma osoby, która byłaby lepsza od niego w tym co robi.
Bienias pisze:Jak bylem gowniarzem lubilem sobie pospiewac na gosci i ponapinac ale z wiekiem zrozumialem ze to jest zalosne. Byl taki moment na Legii ze sie nie spiewalo na przeciwnikow i bylo bardzo kulturalnie. wrecz warto bylo przychodzic.
I nadal tak jest(nie licząc obecnego sezonu:D ). Na żylecie w poprzednim sezonie panowała zajebista atmosfera, zreszta jak na całym stadionie i nie chodzi już o jakies bluzgi, bo najczesciej zamykały sie one w 5-10 mintach wymiany uwag:).
Bienias pisze:Ale jednego oczekuje- pelnej frekwecji normalnych kibicow na nowym stadionie kosztem bydla z Wilna
Ta, warto dodać, że sporo osób dostało zakazy chociaz nawet nie ruszyli sie z miejsca na trybunie. Profilaktyczne zakazy?

A Waltera trafnie podsumował Zico, zreszta on sam sie kompromituje wygadujac takie rzeczy.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 03 lis 2007, 17:49

gringo7 pisze:Chodzi o osobe, kogoś kto poprowadzi doping, a ja jak i pewnie jakieś 80% kibiców uczeszczających reularnie na mecze nie wyobrażam sobie, żeby tą osobą nie był Staruch
Ja sobie wyobrażam. Nie wyobrażam sobie jednak, aby człowiek, który tyle zrobił dla ruchu kibicowskiego na Legi nie mógł wejść na stadion. Podobanie jak inne mniej znane osoby.

franz pisze:Ten wywiad przeprowadzał jakiś gościu i był chyba tylko dla "Dzienika"
Dziennik, Przegląd Sportowy i jeszcze w Piłce Nożnej chyba.

ps. gringo7 Ty to chyba masz rozdwojenie jaźni :shock:

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 03 lis 2007, 18:15

Zico_FCI pisze:Ja sobie wyobrażam. Nie wyobrażam sobie jednak, aby człowiek, który tyle zrobił dla ruchu kibicowskiego na Legi nie mógł wejść na stadion. Podobanie jak inne mniej znane osoby.
Można uznać to za równoznaczne. Na dzień dzisiejszy nie ma dopingu bez Starucha tak jak Legii bez żylety - o czym świadczą ostatnie wyniki.
ps. gringo7 Ty to chyba masz rozdwojenie jaźni
Dlaczemu? :o

@low
Nie chce mi sie go zmieniać, polubiłem go.. :?
Ostatnio zmieniony 03 lis 2007, 18:29 przez gringo7, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 03 lis 2007, 18:27

gringo7 pisze:Dlaczemu?
Piszesz to co piszesz, a w avatarze masz łolterowski kapsel, z którego nawet on się wycofał.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 lis 2007, 17:06

Zico_FCI pisze: Jednak na krytej jest nastrojowa orkiestra i osoby które dopingują (próbują), więc nic nie stoi na przeszkodzie aby to robić.
brakuje wodzireja a ci co zwykle spiewali na tej trybunie wola teraz ogaldac mecze w tv. vamos Bosman
Zico_FCI pisze:
Jak to się mówi – nieobecni głosu nie mają. [/quote]

na to Walter: ryby i dzieci glosu nie maja
Zico_FCI pisze:
Prawda tyle, że gówno prawda. Jak nie było w klubie kasy na wodę i prąd to drużyna zdobywała mistrzostwo w rywalizacji z mocniejszą niż obecnie Wisła. Poza tym jakby nie Walter to znalazłby się inny, może normalniejszy, sponsor.
hmmm a teraz w druga strone. Akurat mistrzostwo zdobylismy a w pucharach jak gralismy. Czasy nie te i zawodnicy rowniez juz slabsi a na nowych trzeba maiec duuuuzy budzet. a gdyby nie Wilno pewnie by byl.

gringo7 pisze:Chodzi o osobe, kogoś kto poprowadzi doping, a ja jak i pewnie jakieś 80% kibiców uczeszczających reularnie na mecze nie wyobrażam sobie, żeby tą osobą nie był Staruch. Co jak co, ale on stał sie praktycznie symbolem żylety i oczywiste wydaje sie mi, że nie ma osoby, która byłaby lepsza od niego w tym co robi.
Przed Staruchem byli inni i przed nim tez. nie widze problemu zeby ktos inny prowadzil doping
gringo7 pisze: Ta, warto dodać, że sporo osób dostało zakazy chociaz nawet nie ruszyli sie z miejsca na trybunie. Profilaktyczne zakazy?
I to jest wlasnie problem wlascicieli. Te zakazy sa z dupy i nie rozumiem ich. Wydaje mi sie ze to jest prywatna wojna w ktorej akurat kibicuje niesprawiedliwie ukaranym. Mam nadzieje ze wroca na trybunu
gringo7 pisze: A Waltera trafnie podsumował Zico, zreszta on sam sie kompromituje wygadujac takie rzeczy.
Akurat Walter wygaduje mniejsze glupyty niz np taki staruch o mongolach itp czy sklw i ich prawnicy z ulicy

reaktywujmy stary system klubu kibica gdzie pieniadze beda szly do kieszeni Bosmana. Legia to My. Zyleta to My. a na meczach cwks ultrasi rzadza

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8636
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 lis 2007, 17:09

reaktywujmy stary system klubu kibica gdzie pieniadze beda szly do kieszeni Bosmana. Legia to My. Zyleta to My. a na meczach cwks ultrasi rzadza
Tak byloby najlepiej :P

I prosze Cie, nie pisz, ze ironizowales :wink:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 lis 2007, 17:17

cloner w koncu wiadomo ze Bosman ma wiele ksyw wiec moja kieszen caly czas czeka na zlotowki od braci i siostr ;)

Ps: jak na poczatke meczu mikrofony sa na krytej wiec doping slychac ba nawet slychac bylo Vuko. Moze pod koniec meczu bedzie Cala Legia zawsze razem Zyleta pinokio

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 lis 2007, 20:02

http://www.sport.pl/pilka/1,70998,4641322.html Jak Rafał Stec został fajną laską :lol2:, a Wyborcza ruszyła na krucjatę przeciw kibolom. Zaskakujące, jak łatwo tym ludziom przyszło wykpiwanie wyimaginowanego układu, odzyskanych mediów itp., a teraz korzystanie z pisowskiej nomenklatury :shock:, w której imieniem bestii nie jest już Układ, a Kibol.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 lis 2007, 20:09

Ciekawe czy jak ktos napisze jakis list do niech popierajacy "kiboli", to rowniez zostanie wydrukowany :wink:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 lis 2007, 0:38

http://www.sport.pl/sport/1,65025,4641696.html

Ten mopogłów zaczyna mnie przerażać. :shock:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 lis 2007, 12:01

Ostatnio zmieniony 05 lis 2007, 12:45 przez Bienias, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 lis 2007, 12:11

Bardzo dobry list od SKLW. Aczkolwiek watpie, zeby to cokolwiek zmienilo. Moze jednak kiedys przystąpią do rozmów.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 lis 2007, 16:52

stec pisze:A ja co mecz na odkrytej trybunie czuję marihuanę!
Jak to możliwe, przecież on chodzi na krytą. :think:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”