FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 516

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 10 lis 2007, 23:07

peepe pisze:co? nie rozsmieszaj mnie. Nie wiem w jaki sposob doszedles do takiego wniosku, nie wiem w ktorym miejscu moich wypowiedzi ukrywa sie ekstaza o ktorej piszesz.
Bask pisze:Ebiego
:glass:

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 10 lis 2007, 23:10

Bask pisze:peepe napisał:
co? nie rozsmieszaj mnie. Nie wiem w jaki sposob doszedles do takiego wniosku, nie wiem w ktorym miejscu moich wypowiedzi ukrywa sie ekstaza o ktorej piszesz.

Bask napisał:
Ebiego

Okularki

nie wyczailem tego, peace 8)
Ostatnio zmieniony 10 lis 2007, 23:11 przez peepe, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lis 2007, 23:11

Nurni Flowenol pisze:To wymien mi te trzy
Valencia, Sevilla, Atletico. Ci pierwsi wlasnie zrownuja sie z Wami punktami, ci drudzy graja z meczu na mecz coraz lepiej, a Atletico w tym sezonie gra jak nie oni. Chociaz i tak skonczy sie jak zwykle, ze bedzie sie liczyl Real z Barcelona, ale pisanie, ze nikt Wam nie zagrozi w momencie kiedy nie mozecie wygrac na wyjezdzie z kims, kto prezentuje wiecej niz Levane, jest debilne. Powaznie.
Nurni Flowenol pisze:Galaktyczny Snieznobialy Gwiazdozbior Najlepszego Klubu Milionlecia
Znow pokazales ze poziom podlogi to dla Ciebie pierwsze pietro. Brawo.
Nurni Flowenol pisze:Mimo wszystko smiem twierdzic, ze aby wygral ponownie Real musi po raz kolejny liczyc na cud, analogiczny do tego z poprzednich rozgrywek, z ostatnich kolejek, ergo: na frajerstwo FCB takoz.
:lol2:
Porazka. Twoich postow inaczej nie da sie okreslic.
Czujesz sie lepiej wypisujac takie glupoty? Tak, tytul dla Realu to zasluga Barcelony. :spoko:
Nurni Flowenol pisze:Jutro Blancos wygraja na pewno
Nie bylbym taki pewny, chociaz wiele na to wskazuje.
Bask pisze:Tragedią są takie komentarze w stylu Ebiego po porażce Barcelony Fajnie, że doznałeś dużej ekstazy w związku z meczem i przyszedłeś się z nami nią podzielić Zresztą jak zawsze po słabszej grze lub wyniku Blaugrany. Śmieszne
Oh oh oh. Wlasnie mi sie przypomniala ogolnoforumowa radosc po porazce Realu w Sevilli. Ale pewnie mi sie wydawalo :]

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 lis 2007, 23:14

peepe pisze:i na mecze z reszta patalachow na ktorych zdobedziemy 3 punkty

Hehe... prosze o troche respektu :lol:
Niedawno mielismy tu wysokiej klasy 'Materaca' który twierdził iż oprócz elit, reszta druzyn w PD jest 'Kałem-gównem' :P

Jednak przypomnijcie sobie ludzie gdzie była taka Sevilla od 3 sezonów w dół :)

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 10 lis 2007, 23:20

Oh oh oh. Wlasnie mi sie przypomniala ogolnoforumowa radosc po porazce Realu w Sevilli. Ale pewnie mi sie wydawalo
Pewnie ja pierwszy doznałem wtedy ekstazy w związku z porażką Realu i zdecydowałem się nią podzielić z forumowymi kolegami :pijemy:
Może Ebi ma Alma Blanca :witam:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lis 2007, 23:23

Skoro Henry caluje herb Barcelony w miesiac po transferze to moze i Ebi ma Alma Blanca. Kto wie? Niezbadane sa futbolowe sympatie.
Zreszta najlepiej niech sie sam wypowie co ma, a czego nie ma.
I Bask nie przejmuj sie. Barcelona przegrala, ale Bilbao moze wygra. Jakies plusy kochania kilku klubów musza byc :]

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 10 lis 2007, 23:29

Krzysztof Jarzyna pisze:Valencia, Sevilla, Atletico. Ci pierwsi wlasnie zrownuja sie z Wami punktami
Valencia no nie wiem coś im nie najlepiej wychodzi gra na własnym stadionie ostatnio;p co do pozostałych zespołów to się zgadzam:D dodałbym tu Espanyol który potrafi naprawdę stworzyć ogromne kłopoty najlepszym (w tamtym sezonie pozbawił was mistrzostwa w tym wygrał z Realem:)) ale to na razie gdybania. Jak już wspomniał KJ i tak pewno wszystko zależeć będzie od meczu z Realem ale jakby nie patrzeć nie należy lekceważyć rywali;p

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lis 2007, 23:35

nie bede pisal o meczu bo jak im sie nie chce grac na wyjazdach to mi sie nie chce o tym pisac. Przyzwyczaic sie mozna, druzyna swojego podworka:/ Jedyny pozytyw to taki ze gd zapowiada sie nasze;)

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 10 lis 2007, 23:38

Bienias pisze:Jedyny pozytyw to taki ze gd zapowiada sie nasze;)
ze niby skad? w zeszlym sezonie tez mialy byc wasze. wyszlo jak wyszlo.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lis 2007, 23:39

Ula wyszedl i dlatego. chyba ryjek uczy sie na bledach:P

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 10 lis 2007, 23:42

Skoro Krzysiu broni Ebiego, a wcześniej mówił o tym, że kibice Barcelony nie potrzebują adwokatów to być może ja się przejmuje.Kto wie? :)

Wracając do temu to Ryjek znów zaczyna gadać głupoty jak po każdej porażce :lol: Odgrzewany kotlet według przepisu Ryjka :heft:

Bienias pisze:Jedyny pozytyw to taki ze gd zapowiada sie nasze;)
Nie byłbym tego taki pewny :]

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 11 lis 2007, 0:06

Krzysztof Jarzyna pisze:Valencia, Sevilla, Atletico. Ci pierwsi wlasnie zrownuja sie z Wami punktami, ci drudzy graja z meczu na mecz coraz lepiej, a Atletico w tym sezonie gra jak nie oni. Chociaz i tak skonczy sie jak zwykle, ze bedzie sie liczyl Real z Barcelona, ale pisanie, ze nikt Wam nie zagrozi w momencie kiedy nie mozecie wygrac na wyjezdzie z kims, kto prezentuje wiecej niz Levane, jest debilne. Powaznie.
Coz z tego, ze sie zrownuja z FCB puktami? Przeciez nie zostalo jeszcze rozegranych nawet 1/3 meczow w tym sezonie, wiec poki co pozostaje jeno gdybanie. Tedy Valencia, Sevilla i Atletico nie maja wedlug mnie najmniejszych szans na zdobycie majstra. Dlatego nawet jak Blaugrana przegra lub zremisuje jeszcze kilka meczow z rzedu na wyjazdach to i tak bede twierdzil, ze wsrod tych trzech klubow nic jej nie grozi. Powaznie.
Krzysztof Jarzyna pisze:Znow pokazales ze poziom podlogi to dla Ciebie pierwsze pietro. Brawo.
Wspanialy bon-mot. Sam Oscar Wilde bylby kontent.
Krzysztof Jarzyna pisze:Porazka. Twoich postow inaczej nie da sie okreslic. Czujesz sie lepiej wypisujac takie glupoty? Tak, tytul dla Realu to zasluga Barcelony.
Kocham niektore posty mierdek. Tylko w nich potrafie uslyszec glos Boga.

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 11 lis 2007, 0:10

No rzeczywiscie gra Barcelony na wyjazdach nie wyglada dobrze. Dzisiaj Getafe wygralo naprawde zasluzenie. W dodatku sedzie nie podyktowal karnego dla Getafe za celowe zagranie reka ( chyba to byl Toure ) w II polowie meczu.

Naprawde jest mile zaskoczony gra Getafe. Przed sezonem liczylem ze beda walczyli o UEFA, tak wskazywaly na to mecze przedsezonowe, jednak pozniej cos sie zacielo, ale jak widac od paru spotkan graja coraz lepiej i juz wrotce dolacza do grona druzyn z pierwszej 10 ( mam nadzieje ).

Cala akcja ktora rozgrywalo Getafe w okolicahc 40 minuty naprawde zrobilo na mnie wrazenie. Zamknac Barcelona w polu karnym na tyle czas, a pozniej rozpykac obrone ich 3 podaniami to nie jets latwa sprawa, tylko szkoda ze ( nie pamietam kto to byl ) nie wykorzystal sam na sam z Valdesem.

Ogolnie brawo dla Getafe.

Ten sezon naprawde robi sie bardzo ciekawy.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 lis 2007, 0:14

Nurni Flowenol pisze: Przeciez nie zostalo jeszcze rozegranych nawet 1/3 meczow w tym sezonie, wiec poki co pozostaje jeno gdybanie.
Powiedzial to gosc, ktory kilka postow wczesniej napisal, ze Barcelonie nikt nie zagrozi. Paranoja? Nie, u Ciebie - normalnosc.
Nurni Flowenol pisze:Kocham niektore posty mierdek. Tylko w nich potrafie uslyszec glos Boga.
Jak nie umiesz ironizowac to nie ironizuj, bo szkodzisz sobie tylko. To jest rada, oczywiscie nie musisz sie do niej stosowac.
A teraz wsluchaj sie w glos Boga: za "mierdki" 2 WP.

Awatar użytkownika
revan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 11 lis 2007, 0:35

Żenada to jedyne słowo jakie ciśnie mi się na usta po dzisiejszym (wczorajszym już właściwie) meczu. W drugiej połowie graliśmy jeszcze słabiej niż w pierwszej (w sumie wydawało mi się to niemożliwością, ale skoro jesteśmy "więcej niż klubem"...). Najbardziej wkurzające jest to gadanie w prasie o konieczności wygranych na wyjazdach, o mobilizacji, chęciach, ambicji i tego typu pierdołach, a gdy przychodzi do meczu, mamy nieprzyjemność oglądać tę samą padakę, jaką zespół serwuje swoim kibicom już od ubiegłego sezonu. Odkąd Barcelonę przejął Rijkaard nigdy nie graliśmy specjalnie efektownie ani pięknie na wyjazdach. Z tym, że wtedy do dyspozycji mieliśmy Eto'o, którego bramki często dawały nam 3 punkty, pomimo tego, że styl gry porywający nie był. Obecnie w drużynie brakuje takiego kilera (gdyby Henry wykorzystał tę okazję w pierwszej połowie przy stanie 0-0 mecz mógłby się potoczyć zupełnie inaczej), bo Henry w aspekcie skuteczności zawodzi na całej linii.
Pisałem już wcześniej, że nie wydaje mi się, żeby Frank potrafił jeszcze coś z tej ekipy wykrzesać. Myślę, że i samemu Holendrowi brakuje już motywacji, żeby jeszcze coś z tą ekipą osiągnąć. Prawdopodobnie brak znaczącego trofeum w klubowej gablocie na koniec tego sezonu będzie oznaczać dla Rijkaarda zakończenie współpracy z drużyną z Camp Nou.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”