peepe pisze:co? nie rozsmieszaj mnie. Nie wiem w jaki sposob doszedles do takiego wniosku, nie wiem w ktorym miejscu moich wypowiedzi ukrywa sie ekstaza o ktorej piszesz.
Bask pisze:Ebiego

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 10 lis 2007, 23:07
peepe pisze:co? nie rozsmieszaj mnie. Nie wiem w jaki sposob doszedles do takiego wniosku, nie wiem w ktorym miejscu moich wypowiedzi ukrywa sie ekstaza o ktorej piszesz.
Bask pisze:Ebiego
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 10 lis 2007, 23:10
Bask pisze:peepe napisał:
co? nie rozsmieszaj mnie. Nie wiem w jaki sposob doszedles do takiego wniosku, nie wiem w ktorym miejscu moich wypowiedzi ukrywa sie ekstaza o ktorej piszesz.
Bask napisał:
Ebiego
Okularki
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lis 2007, 23:11
Valencia, Sevilla, Atletico. Ci pierwsi wlasnie zrownuja sie z Wami punktami, ci drudzy graja z meczu na mecz coraz lepiej, a Atletico w tym sezonie gra jak nie oni. Chociaz i tak skonczy sie jak zwykle, ze bedzie sie liczyl Real z Barcelona, ale pisanie, ze nikt Wam nie zagrozi w momencie kiedy nie mozecie wygrac na wyjezdzie z kims, kto prezentuje wiecej niz Levane, jest debilne. Powaznie.Nurni Flowenol pisze:To wymien mi te trzy
Znow pokazales ze poziom podlogi to dla Ciebie pierwsze pietro. Brawo.Nurni Flowenol pisze:Galaktyczny Snieznobialy Gwiazdozbior Najlepszego Klubu Milionlecia
Nurni Flowenol pisze:Mimo wszystko smiem twierdzic, ze aby wygral ponownie Real musi po raz kolejny liczyc na cud, analogiczny do tego z poprzednich rozgrywek, z ostatnich kolejek, ergo: na frajerstwo FCB takoz.
Nie bylbym taki pewny, chociaz wiele na to wskazuje.Nurni Flowenol pisze:Jutro Blancos wygraja na pewno
Oh oh oh. Wlasnie mi sie przypomniala ogolnoforumowa radosc po porazce Realu w Sevilli. Ale pewnie mi sie wydawaloBask pisze:Tragedią są takie komentarze w stylu Ebiego po porażce Barcelony Fajnie, że doznałeś dużej ekstazy w związku z meczem i przyszedłeś się z nami nią podzielić Zresztą jak zawsze po słabszej grze lub wyniku Blaugrany. Śmieszne
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 lis 2007, 23:14
peepe pisze:i na mecze z reszta patalachow na ktorych zdobedziemy 3 punkty
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 10 lis 2007, 23:20
Pewnie ja pierwszy doznałem wtedy ekstazy w związku z porażką Realu i zdecydowałem się nią podzielić z forumowymi kolegamiOh oh oh. Wlasnie mi sie przypomniala ogolnoforumowa radosc po porazce Realu w Sevilli. Ale pewnie mi sie wydawalo
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lis 2007, 23:23
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 10 lis 2007, 23:29
Valencia no nie wiem coś im nie najlepiej wychodzi gra na własnym stadionie ostatnio;p co do pozostałych zespołów to się zgadzam:D dodałbym tu Espanyol który potrafi naprawdę stworzyć ogromne kłopoty najlepszym (w tamtym sezonie pozbawił was mistrzostwa w tym wygrał z Realem:)) ale to na razie gdybania. Jak już wspomniał KJ i tak pewno wszystko zależeć będzie od meczu z Realem ale jakby nie patrzeć nie należy lekceważyć rywali;pKrzysztof Jarzyna pisze:Valencia, Sevilla, Atletico. Ci pierwsi wlasnie zrownuja sie z Wami punktami
liam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lis 2007, 23:35
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 10 lis 2007, 23:38
ze niby skad? w zeszlym sezonie tez mialy byc wasze. wyszlo jak wyszlo.Bienias pisze:Jedyny pozytyw to taki ze gd zapowiada sie nasze;)
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lis 2007, 23:39
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 10 lis 2007, 23:42
Nie byłbym tego taki pewnyBienias pisze:Jedyny pozytyw to taki ze gd zapowiada sie nasze;)
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 11 lis 2007, 0:06
Coz z tego, ze sie zrownuja z FCB puktami? Przeciez nie zostalo jeszcze rozegranych nawet 1/3 meczow w tym sezonie, wiec poki co pozostaje jeno gdybanie. Tedy Valencia, Sevilla i Atletico nie maja wedlug mnie najmniejszych szans na zdobycie majstra. Dlatego nawet jak Blaugrana przegra lub zremisuje jeszcze kilka meczow z rzedu na wyjazdach to i tak bede twierdzil, ze wsrod tych trzech klubow nic jej nie grozi. Powaznie.Krzysztof Jarzyna pisze:Valencia, Sevilla, Atletico. Ci pierwsi wlasnie zrownuja sie z Wami punktami, ci drudzy graja z meczu na mecz coraz lepiej, a Atletico w tym sezonie gra jak nie oni. Chociaz i tak skonczy sie jak zwykle, ze bedzie sie liczyl Real z Barcelona, ale pisanie, ze nikt Wam nie zagrozi w momencie kiedy nie mozecie wygrac na wyjezdzie z kims, kto prezentuje wiecej niz Levane, jest debilne. Powaznie.
Wspanialy bon-mot. Sam Oscar Wilde bylby kontent.Krzysztof Jarzyna pisze:Znow pokazales ze poziom podlogi to dla Ciebie pierwsze pietro. Brawo.
Kocham niektore posty mierdek. Tylko w nich potrafie uslyszec glos Boga.Krzysztof Jarzyna pisze:Porazka. Twoich postow inaczej nie da sie okreslic. Czujesz sie lepiej wypisujac takie glupoty? Tak, tytul dla Realu to zasluga Barcelony.
Nurni Flowenol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 11 lis 2007, 0:10
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 lis 2007, 0:14
Powiedzial to gosc, ktory kilka postow wczesniej napisal, ze Barcelonie nikt nie zagrozi. Paranoja? Nie, u Ciebie - normalnosc.Nurni Flowenol pisze: Przeciez nie zostalo jeszcze rozegranych nawet 1/3 meczow w tym sezonie, wiec poki co pozostaje jeno gdybanie.
Jak nie umiesz ironizowac to nie ironizuj, bo szkodzisz sobie tylko. To jest rada, oczywiscie nie musisz sie do niej stosowac.Nurni Flowenol pisze:Kocham niektore posty mierdek. Tylko w nich potrafie uslyszec glos Boga.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 11 lis 2007, 0:35
revan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio