Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post autor: Lisek » 11 lis 2007, 17:16

Obrone trzeba zimą wzmocnić. Moim zdaniem Djurdjević okazał się świetnym defensorem i Smuda powinien robic wszystko zeby go zostawić. Henriquez, Szałek i Midzierski to zawodnicy którzy są melodią przyszłości Lecha. Boscki i Wojtkowiak kontuzjowani są wiec nic nie można o nich powiedzieć, zaś Tanevski, Kucharski i Dymkowski grają bardzo słabo. Kikut z przymusu gra na prawej obroń i robi to bardzo dobrze, ale jak złapie kontuzje to kto go zastąpi?
Pomoc to chyba najśilniesza formacja Lecha: Zając - Quinteros - Murawski - Wilk, ta 4ka radzi sobie bardzo dobrze, ale murawski nie ma konkurenta i gra coraz słabiej. Scherfchen moim zdaniem powinien dostawać więcej szans a Injać - dopiero teraz, ostatnio się przebudził. o młodym Burym nic specjalnie nie wiem a Cueto....już jest w Lechu? Podobno go kupili? Niewiem.
Atak też jest dobry: Reiss, Rengifo i Pitry bardzo dobrze sobie radzą, Florian to zawodnik na przyszłość a Micanski jest kiepski
:zgon: No nie powiem, zaskoczyłeś mnie! Henriquez? Wątpię, żeby Panamczyk sprawdził się na obronie.Kucharski i Dymkowski grali bardzo dobrze, dopóki nie złapali kontuzji. Jedynie Tanevski robi czasem głupie błędy, chociaż w ostateczności nie bardzo istotne. Jak ma grać Scherfen, skoro sam stwierdzileś, że mamy 4 bdb pomocników. Poza tym jest kontuzjowany :roll: A i jeszcze, widziałeś mecz Pucharu Ekstraklasy z Zagłębiem Lubin, w którym od początku spotkania grał Florian. Kompletnie sobie nie radził, zagrał fatalnie i nie wiem jak to można nazwać. Gdy Lech wychodziłz kontrą, a piłkę przy nodze miał Florian, to zamiast podawać, w sytuacji, w której jego partner mógłby strzelić bramkę, to za każdym razem Dawid strzelał panu Bogu w okno.
Tutaj widze dwóch świetnych zawodników do wyjęcia ze swoich klubów: Arboleda z Zagłębia i Branimir Bajić z 2.Bundesligi z Koblenz! Obaj utworzyliby świetną parę stoperów.No niestety znów są to gracze zagraniczni! Ewentualnie możnaby sprowadzić Bieniuka z Turcji. Wilkowi i Murawski potrzebują poczuć oddech na swoich plecach więc kogoś trzebaby było sprowadzic. Marcin Burkhard zapewne z chęcią zagrałby w Lechu i stworzyłby konkurencje dla Murawskiego, możeby się odrodził. Dla Wilka sprowadziłbym Zasade z Poloni. Atak? Żurawski Maciek....wypożyczyć go z Celticu!
:lol: Arboleda nie odjdzie z Zagłębia, dlatego, że Pietryszyn na to nie pozwoli. Jest podporą defensywy Zagłębia i tak naprawdę, jednym z niewielu piłkarzy Zagłębia, którzy w tym sezonie trzymają poziom. Nie wiem o co chodzi z tym Bieniukiem :cry: Oddech na plecach mają czuć Wilk i Murawski? Ale o so chosi? Grają na innych pozycjach. Burkhardt? Oglądałeś jakiś mecz w jego wykonaniu w tym sezonie? Chyba nie, zresztą on już się wypalił. Żurwaski [']

Wróć do „Polska”