Zlatan Ibrahimovic - Strona 19

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 10 sie 2007, 9:18

Lakier pisze:Ibrahimovic ma, moim zdaniem, wiekszy wplyw na zespol, niz Totti.
To Twoim zdaniem. Totti jest chyba ważniejszy dla Romy niż Ibra dla Interu. Prawdziwy kapitan. To on podrywa zespół.
Sero pisze:Totti strzelił najwięcej goli, ale czy miał równie sporo udanych dryblingów, celnych podań i asyst ? Jeśli już był lepszy to napewno minimalnie ;]
Tak masz racje, na pewno nie przewyższył go o klasę ale dla mnie był minimalnie lepszy. Strzelił dużo bramek a trzeba pamiętać że Roma nie ma takiego zaplecza jak Inter.

Majlo1908
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Majlo1908 » 10 sie 2007, 10:39

nom. Bo Totti to połowe bramek to z karnych strzelił

sloma
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sloma » 10 sie 2007, 10:49

:shock:
Totti w Tym sezonie wykorzystał 6 karnych jeśli się nie mylę to 5 w Serie A i 1 w CL, więc nie wiem skąd Ci się wzięła tam połowa. :?: Zresztą to, że wykonuje karne też o czymś świadczy. Żeby nie było offtopu to skorzystam z okazji i się zapytam czy Zlatan w końcu przedłużył kontrakt z Interem, czy nie ? :oops:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 sie 2007, 11:05

Sero pisze:Pozatym jeśli Inter ma wychowywać tak niesfornych piłkarzy jak Zlatan, to może i z Cassano w przyszłości się uda Razz
Ciekawe co by się stało z Cassano gdyby Inter go wychował w stylu Adriano :lol: .

Co do samego Zlatana- według mnie w chwili obecnej jest jednym z najlepszych napastników globu. Niestety (dla niego zwłaszcza) ma spore problemy ze stabilizacją formy. Tak było w Ajaxie, tak było później w Juventusie. Ciekawe jak to będzie wyglądało w zespole z Mediolanu...

PS.
A mógł grać w Arsenalu...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 sie 2007, 15:06

Ibra ma jeszcze wiele przed sobą, odnalazł się w Serie A i jestem przekonany, że Inter będzie miał z niego wielki pożytek. Wszystko dzięki wspaniałym posunięciom naszego amatorskiego zarządu, który oddał dwóch najlepszych piłkarzy do największego rywala. Ale nie o tym. Zlatan swoim stylem bycia przyciąga uwagę i bardzo dobrze. Uwielbiam te jego kąśliwe teksty i uwielbiam to, że twierdzi, że zdobył 3 scudetti - 2 z Juve, jedno z Interem. Jego ze wszystkich letnich wyprzedaży szkoda mi najbardziej bo ma wspaniały potencjał i powoli zaczyna go wykorzystywać.
Secco, Blanc, Gigli ['].

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 sie 2007, 16:07

Snipp_ pisze:Jego ze wszystkich letnich wyprzedaży szkoda mi najbardziej bo ma wspaniały potencjał i powoli zaczyna go wykorzystywać.
Chcialo by sie napisac ... A nie mówiłem ... ehhh

nutcracker
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nutcracker » 12 lis 2007, 18:38

Lakier pisze:
Sero pisze:Totti strzelił najwięcej goli, ale czy miał równie sporo udanych dryblingów, celnych podań i asyst ? Jeśli już był lepszy to napewno minimalnie ;]
Tak masz racje, na pewno nie przewyższył go o klasę ale dla mnie był minimalnie lepszy. Strzelił dużo bramek a trzeba pamiętać że Roma nie ma takiego zaplecza jak Inter.

Ibra przedewszystkim był kontuzjowany pod koniec sezonu. Gdyby nie był, to napewno by powalczył o króla strzelców.

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 13 lis 2007, 19:57

moim zdaniem Ibra to w tej chwili najlepszy chyba zawodnik jaki biega po wloskich boiskach.jest bardzo skuteczny swietnie gra glowa i potrafi nawet ladnie asystowac ;D bardzo mi sie podobala jego gra w ostatnim meczu ligi miostrzow a zwlaszcza ta bramka co ja strzelil w samo okienko :D pieekna bramka ;d;d bardzo pieeeeeekna bardzoooo.pozdro.

nutcracker
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nutcracker » 15 lis 2007, 12:34

Danielinho90 pisze:moim zdaniem Ibra to w tej chwili najlepszy chyba zawodnik jaki biega po wloskich boiskach.
Pomyłka, miałeś na myśli po wszystkich boiskach :)

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 15 lis 2007, 15:55

nutcracker pisze:Pomyłka, miałeś na myśli po wszystkich boiskach Smile
Rooney, Ronaldo, Fabregas.

Tzn Rooney już nie biega, ale jeszcze niedawno ładnie hasał.

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 622
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 15 lis 2007, 19:48

Danielinho90 pisze:a zwlaszcza ta bramka co ja strzelil w samo okienko :D pieekna bramka ;d;d bardzo pieeeeeekna bardzoooo.pozdro.
Bramka rzeczywiście ładna, bez dwóch zdań.

Co do samego Zlatana: jako kibic Juve cieszę się, że Szweda nie ma już w naszych szeregach. Ibra ma niewątpliwie potencjał, ale jest po prostu niestety zbyt - hmm.... nie chcę dostać bana - mało inteligentny (eufemizm)

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 16 lis 2007, 1:14

nutcracker pisze:Danielinho90 napisał:
moim zdaniem Ibra to w tej chwili najlepszy chyba zawodnik jaki biega po wloskich boiskach.

Pomyłka, miałeś na myśli po wszystkich boiskach Smile

nie nie to nie ejst pomylka.Zlatan to chyba najlepszy zawodnik serie a ale jeszcze dobry jest Kaka ktory gra najlepiej z Milanu choc ten slabo sie spisuje w tym sezonie.jednak pierwsze dwa miechy dla Szweda.

10 pisze:Co do samego Zlatana: jako kibic Juve cieszę się, że Szweda nie ma już w naszych szeregach. Ibra ma niewątpliwie potencjał, ale jest po prostu niestety zbyt - hmm.... nie chcę dostać bana - mało inteligentny (eufemizm)
jest on taki wybuchowy i widac ze ma temperament po przodkach bo pochodzi chyba z bałkanow jak sie nie myle.a czy jest na prawde glupi? ciezko powiedziec bo nie zma go osobiscie a z jego wypowiedzi mozna wysnuc ze lubi prowokowac.

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 16 lis 2007, 14:13

Danielinho90 pisze:Zlatan to chyba najlepszy zawodnik serie a ale jeszcze dobry jest Kaka ktory gra najlepiej z Milanu choc ten slabo sie spisuje w tym sezonie.jednak pierwsze dwa miechy dla Szweda.
Jeden z najlepszych - tak
Najlepszy - nie

nutcracker
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nutcracker » 17 lis 2007, 18:54

10 pisze:
Danielinho90 pisze:Zlatan to chyba najlepszy zawodnik serie a ale jeszcze dobry jest Kaka ktory gra najlepiej z Milanu choc ten slabo sie spisuje w tym sezonie.jednak pierwsze dwa miechy dla Szweda.
Jeden z najlepszych - tak
Najlepszy - nie

nie można ocenić który piłkarz jest najlepszy. Bo to jak gra nie zależy od samego piłkarza, jest przeciez cala druzyna ktora pracuje na niego by on mógł strzelic bramke.

Można mowić ze dany pilkarz jest jednym z najlepszych, ale nie ze najlepszy.

Tak apropo inteligencji: bardzo mało piłkarzy nią błyszczy, jednakże nie można powiedzieć iż Zlatan jest mało inteligentny czy głupi. Owszem, jego smiech rozsmiesza (o ile ktos widzial jak sie smieje), ale czy to znaczy ze jest glupi czy malo inteligentny? Pilkarza sie rozlicza z gry a nie z inteligencji. O ile jest na tyle inteligentny by ogarniac co sie dzieje na boisku to nie potrzeba nic wiecej. Pamietacie Deyne? on nawet sie wypowiedzieć składnie nie potrafił, ale za to jak grał...

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 17 lis 2007, 19:04

nutcracker pisze:Tak apropo inteligencji: bardzo mało piłkarzy nią błyszczy, jednakże nie można powiedzieć iż Zlatan jest mało inteligentny czy głupi. Owszem, jego smiech rozsmiesza (o ile ktos widzial jak sie smieje), ale czy to znaczy ze jest glupi czy malo inteligentny? Pilkarza sie rozlicza z gry a nie z inteligencji. O ile jest na tyle inteligentny by ogarniac co sie dzieje na boisku to nie potrzeba nic wiecej.
Jest mi kompletnie obojętne jak Zlatan się śmieje, czy też: w jaki sposób się wypowiada. Chodzi mi o grę i zachowanie na boisku. A tu do myślicieli to on nie należy.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”