Wasze prywatne typy

siara55
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: siara55 » 13 lis 2007, 19:27

Spotkanie: CD Alcoyano - FC Barcelona
Data spotkania: 13.11
Liga: Puchar Hiszpanii
Typ: do połowy-2
Kurs: 1.65

FC Barcelona
Dzisiejszy mecz odbędzie się o godz.21:00 na stadionie gospodarzy czyli drużyny CD Alcoyano którzy ramach 1/16 finału Copa del Rey będą podejmowac graczy FC Barcelony.Jak wiadomo to będzie pierwsze spotkanie pomiędzy tymi ekipami i mimo iż goście przegrali ostatnie spotkanie ligowe na wyjeździe z zespołem Getafe 2:0 to właśnie ich zespół w tym spotkaniu jest faworytem, a to dlatego że gospodarze są z niższej ligi niż goście czyli dopiero z trzeciej Segunda Division B.Na pewno w tym spotkaniu gospodarze jak i goście muszą pamiętac że ten mecz składa się z dwóch częsci, a mianowicie pierwszy mecz rozegrają na obiekcie drużyna Alcoyano, a natomiast drugie spotkanie odbędzie się w Barcelonie i za pewne goście już w pierwszym meczu postarają się o zwycięstwo, ale także trzeba pamiętac że gospodarze w tym meczu tak łatwo nie odpuszczą, ponieważ dla nich jest to za pewne najważniejszy mecz w swojej historii.Jak na razie Alcoyano w tabeli trzeciej ligi Segunda Division B są na miejscu 18 i jak na razie w sezonie ani razu nie wygrali i wątpię w to by dziś wygrali z tak doświadczonym zespołem FC Barcelony, ale na pewno gospodarze do tego meczu przystąpią bardzo dobrze nastawieni na wynik i myślę że nie będą stremowani tym że grają z wielką drużyną i za pewne będą chcieli pokazac że ich stac na zwycięstwa, ale myślę że goście jeśli nie zlekceważą rywala to wygrają.Jeszcze na koniec powiem trochę o zmianach w składzie Barcy, a mianowicie Barcelona zagra dziś bez kilku zawodników, takich jak Messi, Milito czy Ronaldinho którzy przebywają na zgrupowaniach swoich reprezentacji, a także Gianluca Zambrotta jest zawieszony za kartki, zaś Santiago Ezquerro leczy uraz pachwiny. Z kolei w ich miejsce do składu wskoczyli Rafael Marquez, który jest już pełni sił po swojej kontuzji, oraz Marc Crosas, który powoli szuka swojego miejsca w pierwszym zespole Barçy.Według mnie w tym meczu można postawic na Barcelonę do pierwszej połowy że będzie wygrywac, bo jak wiadomo goście bardzo często atakują od pierwszych minut i myślę że w dzisiejszym meczu także to uczynią, więc mój typ na to spotkanie to Barca do pierwszej połowy.

Prawdopodobny skład Barcy:

Jorquera; Puyol, Thuram, Márquez, Abidal, Toure, Xavi, Gudjohnsen; Iniesta, Henry, Giovani. :D

Wróć do „Bukmacherka”