Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 63

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
Remik
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 15 lis 2007, 8:26

baziu pisze:Skąd wiesz ze dokładnie tego samego nie powiedział? Rozmawiałeś z nim?
Remik pisze:.Nie powiedział pewnie dokładnie tego samego

Nie napisałem, że na pewno nie powiedział tego samego. Możliwe, że powiedział dokładnie to, ale po takim źródle jak AS nie można być pewien czy jest to prawdą :wink:

.maciekk
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: .maciekk » 16 lis 2007, 18:50

Oficjalna strona Atletico Madryt potwierdziła iż Atletico zakontraktowało młodego Ghańczyka, Sadicka Adamsa. Urodzony 1 stycznia napastnik, złoży podpis na kontrakcie w dniu swoich urodzin.

Widziałem kilka jego występów i muszę przyznać że jestem pod wrażeniem jego umiejętności.

Na MŚ U-17 strzelił cztery bramki, tak więc uważam że Adams jest niesamowitym wzmocnieniem dla Atleti B. Brawo dla naszych działaczy za ściągnięcie tego piłkarza!

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 17 lis 2007, 0:41

A ja bym wolał przeczytać tu posta o transferze Janczyka do Atletico...i Dawid wygryza Forlana z kadry Los Rojiblancos :P i atak Aguero-Janczyk postrachem Europy...

Co do Adamsa widziałem skróty z tych mistrzostw i prezentował się bynajmniej nieźle!

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 17 lis 2007, 1:23

baziu pisze: Wg mnie jest to skandaliczne zachowanie tego młodego człowieka. Jak taki piłkarz, który nic wielkiego dla europejskiej piłki nie zrobił, potrafi obrazić bardziej doświadczonych piłkarzy, których droga do kariery była znacznie dłuższa i cięższa (np. Kalu Uche :P ), powinien okazac szacunek a nie okazywać swą pyche i wyższość nad innymi. Wg mnie powinien zostać ukarany za obraze innego klubu, jeśli to w ogóle mozliwe. :wink:
A z kad ty wiesz ze tak powiedzial na bank ??
Jarzinho pisze: Kibic Atletico zarzucał mi brak szacunku dla druzyn przeciwnych Blaugranie, a tu taki zonk...
Zarzucalem Tobie, a nie pilkarza Barcelony.

Czytalem tez cos ze ponoc na pytanie o Ortiz'a, Aguero mial powiedziec, nie "A kto to jest Ortiz", a "Ktory Ortiz" bo jest ich dwoch, ale nie wiem jak bylo naprawde.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lis 2007, 7:39

Ortiz sie o tej sytuacji hcyba wypowiadał, nawet news był na pilka.pl o tej sytuacji.
Druga sprawa co gorzej wyglada brak szacunku ze strony kibicow, czesci kibicow, czy publiczny brak szacunku ze strony pilkarza wobec przeciwnikow. :?:

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 17 lis 2007, 9:25

Jarzinho pisze:Ortiz sie o tej sytuacji hcyba wypowiadał, nawet news był na pilka.pl o tej sytuacji.
Nie Ortiz, a Negredo.

Zastanawania mnie tez jedna rzecz. Jezeli tak Aguero by powiedzial to teraz media by go chyba niezle meczyly tzn. pytaly o ta wypowiedz itd. ale na razie jest cisza.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 lis 2007, 9:17

Asteniu pisze:Nie Ortiz, a Negredo.

W kazdym razie na pilka było o Ortizie, a bardzo sie w temat nie zagłebiam.

.maciekk
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: .maciekk » 15 sty 2008, 18:58

Maniche został wypożyczony z Atletico Madryt do Interu Mediolan na pół roku. Po tym czasie włodarze Interu zadecydują, czy warto wyłożyć na tego piłkarza 4 mln euro. Wypożyczenie to jest o tyle ważne, że Maniche może grać w Lidze Mistrzów. Szkoda tylko, że z miejsca go nie sprzedaliśmy, bo tak czy tak u nas nie zagra już więcej.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 lut 2008, 21:02

Atletico wygrało na wyjeździe z Racingiem 2:0. Dwa razy na listę strzelców wpisał się Diego Forlan. Nie spodziewałem się wygranej Atletico, ale niezmiernie mnie cieszy. Jakby nie patrzeć- wygrali na wyjeździe z jednym z rywali, którzy walczą o 3-4 miejsce. Espanyol też niespodziewanie przegrał na własnym boisku i Atletico wskoczyło na 4 miejsce.

Co do samego meczu to się nie wypowiem, bo go nie widziałem. Zaraz tu Asteniu napisze coś więcej. :wink:

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 10 lut 2008, 21:23

guru pisze:Co do samego meczu to się nie wypowiem, bo go nie widziałem. Zaraz tu Asteniu napisze coś więcej. :wink:
Niestety musze Cie rozczarowac. Niestety linki podane na roznucy stronach p2p nie dzialaly. Co prawda w okolicahc 40 minuty pojawil sie dzialajacy w jakosci ponad 800 kbs/s, gdzie obraz byl miodzio, jednak na 4 mb/s laczu to byl pokaz slajdow. Wiec meczu nie widzialem i bardzo zaluje.

Ale cos napisze :P Podobnie jak w pierwszej rundzie mecz z Racingiem byl przelomowy dla Atletico. Wtedy Rojiblanco po trzech pierwszy spotkaniach zgromadzili 2 pkt i wygrali z Racingiem 4-0. Teraz po trzech spotkaniach mieli tylko jeden punkt, ale tak samo wygrali z Racingiem. No moze nie tak samo, bo tylko 2-0 ale wystarczy.

Forlan sie odblokowal, bo od 8 spotkan nie mogl znalesc drogi do bramki. Diego odkad przybyl do Hiszpani zawsze ma lepsza runde wiosenna od jesiennej i mam nadzieje ze tym razem tez tak bedzie. Sezon temu po pierwszych 19 spotkanaich mial na koncie tylko 6 bramek, ale po 38 juz 19. Mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie. Pierwsze dwie juz sa.

Ogolnie to nie jest tak ze Atletico gra slabo. Z Realem powinno przynajmniej zremisowac. Z Mallorca zagrali slaby mecz, jednak z Murcia powinni wygrac z 4-0, a zremisowali 1-1.

Dobrze ze Espanyol przegral, a szkoda ze wczoraj w spotkaniu Murcia - Villarreal sedzia popelnil dwa niewybaczalne bledy. W II polowie ewidentny rzut karny dla Murcii sie nalezal, a bramka Franco z 93 minuty byla ze spalonego.

To tyle :D

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 10 lut 2008, 22:57

Asteniu pisze:Co prawda w okolicahc 40 minuty pojawil sie dzialajacy w jakosci ponad 800 kbs/s, gdzie obraz byl miodzio, jednak na 4 mb/s laczu to byl pokaz slajdow. Wiec meczu nie widzialem i bardzo zaluje.

sory za offa, Asteniu gdzie namierzyles taka zajebista transmisje?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 lut 2008, 0:44

peepe pisze:sory za offa, Asteniu gdzie namierzyles taka zajebista transmisje?

Też to chyba miałem :) Na RojaDirecta był msm taki, włączyłem i jakość była jak w tv 8) ale jak już kolega wspomniał wcześniej bardziej mi to pokaz slajdów przypominało :lol:

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 11 lut 2008, 12:42

kaczy pisze:
peepe pisze:sory za offa, Asteniu gdzie namierzyles taka zajebista transmisje?

Też to chyba miałem :) Na RojaDirecta był msm taki, włączyłem i jakość była jak w tv 8) ale jak już kolega wspomniał wcześniej bardziej mi to pokaz slajdów przypominało :lol:
Dokladnie, zgadza sie. Na 4 mb/s laczu byl pokaz slajdow. Z tego co slyszalem nie bylo roznicy miedzy 512 kb/s, 1024 kb/s itd. Z tego co pamietam to byla to jakos 831 kb/s.

Kiedys, CCTV 5 byla w takiej jakosci i sie ogladalo pieknie. Jest tez norweska stacja ktora przez neta pokazjuje mecz, niestety platnie. Kiedys byl wykupiony abonament na mecze Atletico i tak mozna bylo sobie dostrojic jakosc do szybkosci lacza. Wtedy ogladalem na 2 mb/s i maksymalnie mi wyciagnelo 1700 kb/s. Obraz to byla poezja.

Wracajac do meczu. Druga bramka Forlana :rydzyk:

http://www.dailymotion.com/relevance/se ... leti_sport

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 14 lut 2008, 23:43

Ogląda ktoś mecz Atleti z Boltonem i może mi powiedziec za co Kun czerwo dostał?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lut 2008, 0:48

Ja oglądałem, ale jak jeszcze go na boisku nie było. Więc nie wiem.

Bolton, który walczy o utrzymanie w Anglii [bez Anelki i Big Sama] pokonał Atletico, które ponoć do LM ma aspiracje awansować :lol:

Już nie chodzi nawet o wynik, ale o grę. W tym czasie co ogladałem mecz [w 1 połowie] Bolton ciągle atakował. Starał się, a Atletico gubili piłke jedynie :D
W rewanżu mogą mieć problem. Jeszcze bez Aguero będą grali. No, ale Bolton bez Rasiaka, wiec tu mamy remis :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”