FMy

Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Maro juve » 18 lis 2007, 22:57

Ja powiem, że najlepszym zawodnikiem świata w pierwszym sezonie jest Alex Del Piero. Bramka na mecz to minimum, czy zza pola karnego, czy z jeden na jeden, czy ma obrońcę na plecach, czy trzech, czy gra na za plecami Trezeguet czy obok. Geniusz. Tyle co on mi meczy ocalił, to nie ma takiego drugiego na świecie. Cristico śmiało można też już w pierwszym sezonie próbować, lekko idzie, przebija się do pierwszej reprezentacji.

Menez - geniusz! Sprowadziłem go za bodaj 10 mln euro, chciał odejść do większego klubu chyba, pierwszy mecz asysta, drugi mecz bramka, a teraz nie schodzi z boiska bez asysty albo bramki, 7 co mecz murowana - a wystawiam go lewym ofensywnym skrzydle. Polecam absolutnie. Teraz próbuje ściągnąć Gyana z Udine, chyba wezmę go na atak, bo statsy ma cholernie wysokie na snipa - 18 wykańczanie, szybkość, przyspieszenie, drybling, gra głową, siła i kupa innych - cały się świeci na jasno niebiesko.
Giovinco - poezja. Mam takie problemy z ustawieniem piłkarzy, że nie wiem co zrobić. 5 w pomocy, 2 ataku i jeszcze Gyan przyjść może...
Palladino coś cieniuje, jakby nie on. U mnie na liście wystawiony, Milan się interesuje :P

Wróć do „Hyde Park”