Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post autor: Anka » 22 sty 2005, 15:52

Axel Hammond pisze:
Anka pisze:
Axel Hammond pisze:Jakbyście oglądali czasem mecze i słuchali, co mówią eksperci, to byście wiedzieli, że Morientes do tej pory w każdym (podkreślam: W KAŻDYM) klubie strzelał gola w debiucie. Teraz mu się ta sztuka nie udała, więc wnioski są oczywiste. Transfer nieudany.
No nie, to się nadaje do programu 'Śmiechu warte'. :lol: Albo sobie jaja z nas robisz, albo nie masz pojęcia o futbolu - to, że nie strzelił gola oznacza, że transfer nieudany? Liverpool wykonał mało ataków na bramkę ManU, więc chyba oczywiste jest, że nie miał zbytnich szans na pokonanie Carrola... :lol:
Anko. Wiem, że jako zbuntowana 12-stka chcesz się bardzo podlizać chłopcom z forum. Zwłaszcza, że są starsi i tak dużo wiedzą o piłce... Zawsze lepiej przyłączyć się do owczego pędu forumowiczów, którzy twierdzą, że Axel jest be, że Axel nie ma racji... Ja uważam, tak jak napisałem, że Morientes jest niewypałem.
Nie znasz mnie, i nie Tobie mnie oceniać. Wazelinarą nie jestem, i nie byłam. Nie mam komu się na tym forum podlizywać. Masz własne zdanie - ja również. Tylko prosiłabym Cię o to, żebyś mi powiedział, dlaczego jestem ,,zbuntowaną 12-latką"? :P Bo z moich wypowiedzi to chyba nie wyniknęło...

Co do meczu z Southamptonem to sądzę, że Dudek może już niedługo pożegnać się z miejscem w pierwszej jedenastce... :cry:

Wróć do „Anglia”