FMy - Strona 383

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 20 lis 2007, 16:40

Faktycznie Balotelli w Primawerze wymiata nie ma to tamto. Głownie dzieki niemu mlodziez Interu ma Scudetti (u mnie bynajmniej) Jak będziesz go wypozyczał to dobrze sie przyjzyj skladom tych druzyn...ja sadzac po Empoli myslalem ze sie nagra a okazalo sie ze graja 1 napadziorem a w skladzie jest ich 4 :/

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 20 lis 2007, 17:36

TS borys IFC pisze:THEMANIEK plagiatorze
hehe :D nie, nie ja nieściągałem :) poprostu ustawiłem taktyke pod zawodników. Często ją zmieniam na diament jesli nie mam zbyt dobrych napardziorów w tej chwili. A Scholes został wygryziony przez Andersona, który w ostatnim meczu strzelił Chelsea Hattricka :twisted: . Na ławke biore Fletchera, który naprawde jest skoksowany w tym fmie :D.

myhalek_acm pisze:TheManiek
Po kiego grzyba ci 30 grajkow??
Chciałbym zaznaczyć tu że to jeszcze nie koniec okienka, więc w ciagu tych 3 dni wypożycze paru zawodników :). Ja przeważnie staram sie mieć ich około 23-26 bo staram sie zawsze zapobiec pladze kontuzji.

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 20 lis 2007, 18:35

a ja polecam młodego dobrego zawodnika Damian Escudero, mam go tylko w rep Argentyny ale tam gra świetnie ;]

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 lis 2007, 19:05

THEMANIEK pisze: Na ławke biore Fletchera, który naprawde jest skoksowany w tym fmie :D.
Tu się zgodzę. To co prezentuje Fletcher w FMie nijak się ma do rzeczywistej wartości Szkota. A u mnie często Anderson gra razem z Paulem. Zwłaszcza, że ani Carrick ani Hargreaves nie robią na mnie ogromnego wrażenia.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 20 lis 2007, 19:20

Cris7 pisze:THEMANIEK napisał:
Na ławke biore Fletchera, który naprawde jest skoksowany w tym fmie .

Tu się zgodzę. To co prezentuje Fletcher w FMie nijak się ma do rzeczywistej wartości Szkota. A u mnie często Anderson gra razem z Paulem. Zwłaszcza, że ani Carrick ani Hargreaves nie robią na mnie ogromnego wrażenia.

Fakt faktem że od Hargreavesa to nawet Gibson jest lepszy, o którym tak naprawde nawet niewiedziałem, że gra w Man Utd, ale z Carrickiem to sie niezgodze, dużo goli niestrzela, ale bardzo ładnie odbiera i podaje :). Mnie Scholes strasznie dobija :( nic niestrzela i nic nie asystuje... Vidić więcej goli strzelił z Ferdkiem od niego :P

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 20 lis 2007, 19:35

A ja zacząłem całkowicie gre od nowa. I wziąłem sobie Feyenoord. Gra się nim naprawde ciężko. Makaay w 15 meczach zdobył tylko 1 bramke :roll: . Kupiłem Dembele i on także nie błyszczy. Mimo tego jakoś udaje mi się prowadzić, ale to tylko 2 pkt nad PSV. Tak jak było wspomniane wcześniej całkiem inaczej sie gra słabym zespołem niz tym z górnej półki. Gra bardziej wciąga, ale tez bardziej stresuje jeśli nie idzie wygrać od kilku spotkań. Nikt nie chce do mojej drużyny przejść. Także ogólnie ciężko ale emocjonująco :P .

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 lis 2007, 19:39

THEMANIEK pisze: Fakt faktem że od Hargreavesa to nawet Gibson jest lepszy, o którym tak naprawde nawet niewiedziałem, że gra w Man Utd, ale z Carrickiem to sie niezgodze, dużo goli niestrzela, ale bardzo ładnie odbiera i podaje :). Mnie Scholes strasznie dobija :( nic niestrzela i nic nie asystuje... Vidić więcej goli strzelił z Ferdkiem od niego :P
A to jak widać trochę to sie wszystko różcni. U mnie Paul sporo strzela i asystuje. Aczkolwiek kondycja nie pozwala mu na grę w każdym spotkaniu.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 20 lis 2007, 19:45

A ja zacząłem zespołem Havant & W z najniższej ligi angielskiej - Blue Square North.
Po półmetku (luty) i po koło 22 kolejkach jestem liderem z małą przewagą nad drugim Lewes :wink: . Mimo , że na transfery dostałem 0 udało mi się przemeblować pół składu. Na bramkę zakupiłem Macieja Krupkę (ostatnio grzeje ławę) , w obronie Rogozinskiego , w pomocy Iwanickiego , Filipiaka , a do ataku Dziubę i Koseckiego. Wszystkich polecam jeśli ktoś jeszcze zaczyna na tym szczeblu :lol:
Wrzucę pare screenów jak już wejdę do ligi wyżej.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 20 lis 2007, 19:58

Cris7 pisze:THEMANIEK napisał:

Fakt faktem że od Hargreavesa to nawet Gibson jest lepszy, o którym tak naprawde nawet niewiedziałem, że gra w Man Utd, ale z Carrickiem to sie niezgodze, dużo goli niestrzela, ale bardzo ładnie odbiera i podaje . Mnie Scholes strasznie dobija nic niestrzela i nic nie asystuje... Vidić więcej goli strzelił z Ferdkiem od niego

A to jak widać trochę to sie wszystko różcni. U mnie Paul sporo strzela i asystuje. Aczkolwiek kondycja nie pozwala mu na grę w każdym spotkaniu.
Mistrzem asyst u mnei jest Giggs 28 w sezonie :lol: :shock: :P w lidze oczywiście. Jestem z niego dumny, ale powoli wygryza go Młody fin Aairtalo :shock: , a Nani jak u Ciebie gra po u mnie trenerzy mi podpowiadają żeby sie go pozbyć niedługo :x , a miałem wobec niego bardzo duże plany :(, ale prawda jest taka, że u mnie strasznie cieniuje :(.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 20 lis 2007, 19:58

A ja skończyłem karierę Arsenalem. Nie wiem dlaczego i czy tylko mi to pojawił się komunikat: ,,Gra nie została wczytana". I tyle. Nie mogłem załadować gry, bo jej nie było :roll: Nie wiem o co chodzi, da się jakoś odzyskać tą karierę ? :?

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 20 lis 2007, 20:09

moze zapisana jest gdzieś indziej ??

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 20 lis 2007, 21:10

lisek_chz pisze:,,Gra nie została wczytana".

No to juz masz po sav'ie. Co jakis czas rob kopie sava na wszelki wypadek, ja tak robilem w fm 2007 bo czesto mialem takie problemy:/

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 20 lis 2007, 21:13

:? Pierwszy raz wyskoczyło mi takie coś, ale ge zaposywałem i potem, gdy chciałem ją wlączyć wyskoczył ten komunikat. Szkoda, bo kariera Arsenalem rozwijała się obiecująco. A tak, zaczęłem grać Valencią, chociaż nigdy mi nie szło tym klubem. Póki co 3 mecze i 3 wygrane, w tym z Atletico Madryt ;) Nie kupilem nikogo, bo miałem na transfery bagatela 999 tysięcy euro.

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 20 lis 2007, 21:46

Ludki kupujcie Rosine...przeca ten zawodnik jest genialny !! Mnóstwo asyst (19 meczów 21 asyst) !! Dopiero teraz widze jak moja taktyka dziala. 36 mecz bez porażki 11 pkt przewagi nad druga Roma :D I jeszcze raz Rosina!!!

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 21 lis 2007, 17:29

1. na jakiej bazie i z iloma wybranymi ligami bede mogl grac na takim sprzecie: athlon 4200, 1gb pamieci? jakbym wybral np ogromna baze i liga polska, wloska, hiszp, ang. to po 3 sezonach bardzo bedzie ciac?
aha i co by zmienilo dokupienie drugiego 1 gb pamieci? ile wiecej lig bede mogl wybrac. mozecie dac jakies porownanie?

2. wiem, ze dzisiaj wieczorem ma wyjsc patch, ale chcialbym zapytac, czy do gry w fm-a sa potrzebne jakies dodatki? moglibyscie napisac jakie Wy macie? nie chodzi mi o zdjecia, loga, ale takie pliki, ktore sa niezbedne do poprawienie jakosci gry. update'y czy cos takiego.
prosze o pomoc, pozdro;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”