Z czego to wnioskujesz?cloner pisze: I wg mnie to on, a nie Kuszczak ma wieksze szanse na gre w niedalekiej przyszlosci w klubie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 lis 2007, 20:15
Z czego to wnioskujesz?cloner pisze: I wg mnie to on, a nie Kuszczak ma wieksze szanse na gre w niedalekiej przyszlosci w klubie
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 lis 2007, 20:24
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 lis 2007, 20:58
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 lis 2007, 21:31
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 lis 2007, 22:19
Bo nasi pobili serbow a ci sie obrazili i nie przyszli na meczmistyk pisze:Pytanie do lepiej poinformowanych: dlaczego na trybunach sa jedynie kibice z Polski?
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 21 lis 2007, 22:47
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lis 2007, 23:10
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marta M. » 22 lis 2007, 2:29
Marta M.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 lis 2007, 3:09
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 22 lis 2007, 9:11
Po meczu Crvena Zvezda - Bayern sądziłem że nie może już wyglądać gorzej, a jednak...cloner pisze:murawa [']
No pewnie, juz w końcu stary jest - całe 25 latBabel pisze:A Kuszczak umrze jak za sezon nie wywalczy sobie miejsca w składzie MU
I podziękowania za toJarzinho pisze: ale Polacy zremisowali i wygrali grupe.
CzekamyJarzinho pisze:Teraz czekac na losowanie grup ME, a takze juz neidługo EMŚ w RPA.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moose » 05 sty 2008, 23:41
moose
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 sty 2008, 16:16
moose pisze:Wg mnie Jacek dobrze powiedział. Wspomniał też że były różne komentarze co do nowego kontraktu Leo i moim zdaniem głupii ktoś by był jeśli nie akcepotwałby Beenhakkera. Jestem jego zwolennikiem, wielkim zwolennikiem i myślę że możemy z nim osiągnąć coś więcej niż beznadziejne wyjście z gurpy które dla np. JANASA byłoby czymś pięknym. Gówno prawda, takie coś nazywa się brak ambicji. Trzeba w futbolu walczyć zawsze o całą pulę!
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maksymilian1 » 06 sty 2008, 23:27
Ja pemietam jak Tomaszewski wielce krytykowal Leo i nagle po awansie zmienił zdanie!nikt nie przypuszczał ze Leo tego dokona nawet wielu twerdziło ze naszej reprezentacji nikt nie dźwignie...Mysle ze Janas zdawal sobie sprawę ze nie mieliśmy wtedy szans na medal...wiec chcial dokonać czegoś co było możliwe ale było trudne i patrzył trzeźwo na sytuację...ale zgadzam się ze trzeba walczyc zawsze o cała pulę. Nie uwazam ze patrzenie trzeźwo na sytuacje to brak ambicji.moose pisze:Czytając wywiad dziś z Jackiem Bąkiem i było tam pytanie Czy Beenhakker ma już drużynę gotową zawojować stadiony Austrii i Szwajcarii?
"Przede wszystkim powinniśmy się cieszyć, że trener z tak bogatym warsztatem i wielką charyzmą postanowił prowadzić reprezentację Polski dłużej. Podpisał nowy kontrakt jeszcze przed decydującym meczem z Belgią, choć komentarze na ten temat były różne. Dziś stawia sprawę uczciwie, podkreślając, że gwarancji na sukces dać nie może. To uświadamia, że równie wiele co od selekcjonera, zależy też od tych, którzy wychodzą na boisko. Czy zespół na mistrzostwa Europy jest gotowy? Beenhakker powiedział, że przed nikim drzwi do kadry nie zamyka. To znaczy, że na turniej finałowy pojadą najlepsi."
Źródło: Magazyn Futbolu
Wg mnie Jacek dobrze powiedział. Wspomniał też że były różne komentarze co do nowego kontraktu Leo i moim zdaniem głupii ktoś by był jeśli nie akcepotwałby Beenhakkera. Jestem jego zwolennikiem, wielkim zwolennikiem i myślę że możemy z nim osiągnąć coś więcej niż beznadziejne wyjście z gurpy które dla np. JANASA byłoby czymś pięknym. Gówno prawda, takie coś nazywa się brak ambicji. Trzeba w futbolu walczyć zawsze o całą pulę!
maksymilian1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snake_Plissken » 07 sty 2008, 17:04
Snake_Plissken

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 sty 2008, 18:09
I między innymi na tym polega rola dobrego trenera, by tych konfliktów nie było, a jeśli już są to aby je jak najszybciej rozwiązywać. Po prostu musi umieć panować nad atmosferą, ale też nie powinien ustalać zbyt twardych zasad - choć tu opinie są podzielone. Co do chęci do gry to jestem bardzo spokojny. Widać, że Leo wzbudził w tych chłopakach odpowiednią motywację i radość z gry w kadrze. Jak ktoś będzie się obijał to powołania więcej nie dostanie.Snake_Plissken pisze: Jednak sam trener nie zdziała wiele, jeśli piłkarze nie będą chcieć grać, a co dopiero jeśli wystąpią między nimi jakieś konflikty
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio