Eliminacje Mistrzostw Europy 2008 Austria/Szwajcaria

Toriqy
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: Toriqy » 22 lis 2007, 0:38

co do Grecjii - nie jest sie dobra druzyna przez sezon co najmniej przez dluzszy okres czasu....oni byli dobrzy tylko przez sezon....najlepsi - tego nei powiem, powiem ze najskuteczniejsi....i wlasnie takie druzyny mnie denerwuja: porto - monaco final LM - to sie nadaje co najwyzej na UEFA...Grecja - kazdy ma swoje zdanie...jakby potwerdzili to ze sa naprawde dobrzy to by "zaszpanowali" przez kilka nastepnych lat....co do trenera Grekow - fakt byl kapitalny....Anglia - bramkarzy i trenerow to nigdy nie mieli najlepszych...wspomne chociazby seamana ktory wpuscil wg niektorych piekna bramke ronaldinho a wg mnie TOTALNA SZMATE w meczu z brazylia...pozniej plakal - i slusznie

bez defensywnej taktyki dlaeko sie nie zajedzie?....no to tutaj palnelas glupote....bo Manchester gra ofensywny futboll...barcelona tez grala i gra ofensywny futboll....barcelona wygrala LM a Manchester - licze na to ze siegnie po potrojna korone.....defensywa to nie wszystko i przytocze pewne powiedzenie "najlepsza obrona jest atak"(i nie chodzi mi tu o opieranie calej filozofii meczu na kontrach)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”