Post Wyświetl pojedynczy post autor: juninho2000 » 01 sty 2008, 17:36
juninho2000
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 01 sty 2008, 21:38
Nigdy nie mów nigdyjuninho2000 pisze: co do van Buytena to sorry ale taki psikus nie przejdzie.
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 02 sty 2008, 9:04
Zupełnie bezpodstawniebaziu pisze:Tak teraz sobie czytam różne artykuły, informacje to zaczynam się bać OM
Lepszy byłby termin wietrzenie rezerwbaziu pisze:Gdyz Lyon jak narazie robi 'wyprzedaż'
baziu pisze:Natomiast OM mimo wszystko jest silną drużyną to zamierza zrobic naprawde dobre transfery.
A ja mam wrażenie że sprawa mistrza rozstrzygnieta jużbaziu pisze: i włączenie się do walki o mistrzostwo
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 02 sty 2008, 14:19
Nie nazwałbym usunięcie Freda wietrzeniem rezerw, a konsekwencją małego konfliktu. Póki co to rezerwy ale jak zaczna nas chwytać kontuzje(odpukaćj1mmy pisze:Lepszy byłby termin wietrzenie rezerw
Mimo tego, takie nazwy jak PSG,OM czy Bordeaux, nawet przy słabej postawie, wzbudzają większy stres piłkarzy, kibiców niż np.Lille.j1mmy pisze:Chimeryczną to jest bardziej odpowiednie nież silną , od 3 sezonów nie grają równo. Teraz Silne jest Bordeoux , wcześniej silne było Lille
No nie byłbym tego taki pewien, choć chciałbym byćj1mmy pisze:A ja mam wrażenie że sprawa mistrza rozstrzygnieta już
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 03 sty 2008, 8:10
baziu pisze:Nie nazwałbym usunięcie Freda wietrzeniem rezerw, a konsekwencją małego konfliktu. Póki co to rezerwy ale jak zaczna nas chwytać kontuzje(odpukać ) to ciekawe co zrobimy.
baziu pisze:Mimo tego, takie nazwy jak PSG,OM czy Bordeaux, nawet przy słabej postawie, wzbudzają większy stres piłkarzy, kibiców niż np.Lille.
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 03 sty 2008, 10:27
Co do Freda z tymi kontuzjami to zastanawia mnie pewien fakt. Na oficialnej stronie OL występuje w kadrze jako kontuzjowany, natomiast media piszą, że już dawno się wyleczył ale nie potrafi wygryźć ze składu Benzeme. To chyba przez ten konflikt nie gra co?j1mmy pisze:Ja mam wrażenie , że od paru sezonów to kontuzje nas nie opuszczają
Na szczęściej1mmy pisze:Ale Chris chyba wraca
No póki co to sam widzisz, że się pozbywamy dosyć dobrych zawodników, nie sprowadzając narazie nikogo. Belhadj też całkiem dobrze gra i wydaje mi się, że na ławce powinien być. A z tego co wiem to również ma odejść.j1mmy pisze:Gdzies czytalem ze mamy wypozyczyc Fabio Santosa, to jest dla mnie dopiero niezrozumiala decyzja, strzelił nam parę ważnych bramek i imho gra calkiem poprawnie
No jeszcze może być gorzej, skoro Milan interesuje się Benzemą, a Lyon żąda tylko 25mln, wydaje mi się, że nie jest to wygorowana cena, tym bardziej, że Milan jest naprawde w dużym krzyzysie, jeśli chodzi o tę pozycje.j1mmy pisze:Zresztą transfery Lyonu jeśli chodzi o napastników wołają o pomstę do nieba
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 03 sty 2008, 13:30
baziu pisze:Co do Freda z tymi kontuzjami to zastanawia mnie pewien fakt. Na oficialnej stronie OL występuje w kadrze jako kontuzjowany, natomiast media piszą, że już dawno się wyleczył ale nie potrafi wygryźć ze składu Benzeme. To chyba przez ten konflikt nie gra co?
baziu pisze:No póki co to sam widzisz, że się pozbywamy dosyć dobrych zawodników, nie sprowadzając narazie nikogo. Belhadj też całkiem dobrze gra i wydaje mi się, że na ławce powinien być. A z tego co wiem to również ma odejść.
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 05 sty 2008, 9:01
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 06 sty 2008, 11:03
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 06 sty 2008, 17:44
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 07 sty 2008, 10:17
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 08 sty 2008, 16:26
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 sty 2008, 16:32
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 08 sty 2008, 17:57
fieldy pisze:Ben Arfą Wenger interesował się już dawno temu
ta wymiana jest całkiem możliwa, choć osobiście bym jej nie chciałfieldy pisze:Francuz za Francuza
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 09 sty 2008, 15:38
baziu
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio