Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 04 sty 2008, 8:30

Akarin pisze: jak dla mnie to na bank będzie on grał, o ile przyjdzie, na skrzydle :wink:
Dla mnie z kolei to sygnał, że po sezonie żegnamy się z Podolskim :wink: Chętnych na szczęście nie powinno brakować.
10 pisze:No tak - skrzydłowych w Bayernie jest natomiast mało:wink:.
Skrzydłowych nigdy dość, zwłaszcza dobrych skrzydłowych :P Prawda jest taka, że mam czasami wrażenie, że oprócz Ribery'ego to my nie mamy skrzydłowych.
Akarin pisze:Ale lepszego nie mieli, Matts ma spory talent, tylko musi się ograć :wink: wtedy może być nawet drugim Babbelem :wink:
Według mnie Hummels jest graczem raczej środka niż boku obrony (choć na boku też może grać), ma poza tym większe predyspozycje do grania na środku (wzrost 1.91). Może i na początku będzie grał na prawej obronie, ale nie sądzę, żeby to była jego pozycja na dłuższą metę. Zwłaszcza, że akurat prawych obrońców Bayernowi nie brakuje, a środkowy obrońca czy DM (bo i tam gra czasem) będzie z pewnością za te półtora roku przydatny :wink:
myhalek_acm pisze:Jesli rzeczywiscie tak bylo to czy jest mozliwe tak szybkie rozwiazanie kontraktu :roll:
Jakieś dziwne plotki :P Tak serio, to faktycznie Toni przyznał jakiś czas temu, że był blisko Milanu, no ale skończyło się jak wiadomo :wink: A takie wstępne kontrakty to nie problem zerwać/nie dotrzymać i raczej nie ma z tego nie wiadomo jakich konsekwencji.

Wróć do „Niemcy”