Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
madriano
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: madriano » 07 sty 2008, 16:35

Yukasz pisze:
madriano pisze:W naszej kadrze zabraknie: M. Winiarskiego, M. Wlazlego, G. Szymanskiego, M. Bakiewicza, Ł. Kadziewicza i P. Gacka.
Z tego co sie orientuję to kontuzjowani są jedynie/aż Winiarski, Wlazły i Kadziewicz, Szymański ponoć zdezerterował a Bakiewicz jak czytałem czyjś komentarz na onecie po prostu nie został powołany gdyż gra mało w klubie i podobnie jak w przypadku Gacka znaleźli się lepsi (tu Ignaczak). A jeśli tak jest czyli nieobecność tych dwóch ostatnich jest spowodowana słabszą formą to nie można mówić o ich braku bo równie dobrze można wymienić wszystkich siatkarzy z PLSu :]

PS1 Ja się zastanawiam czy nie grać na Hiszpanów :think:
PS2 Babel chyba brzydzi się bukmacherką i nigdy tu nie zaglądał :maruda:
tak wiem ze niema ich dlatego bo sa w slabszej formie, napisalem to poniewaz naleza oni do szerokiej 12 osobowej kadry a teraz ich brakuje:D
wlochy elegancko weszly a teraz chyba sie zdecyduje postawic na finow, poniwaz sila turkow w wiekszej mierze opiera sie na przyjmujacym AZS Olsztyn Sinanie Taniku a Finowie moga pochwalic sie dobrym rozgrywajacym Mikko Esko i naprawde niezlym atakujacym Ollim Kunnarim jezeli sie nie myle:P jak dla mnie:
FIN-TUR 1 1,5

Wróć do „Bukmacherka”