Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Makis » 10 sty 2008, 12:16

vakabayashi pisze: brak Arjena żadna nowość :oops: można sie spodziewać ze coś mu się zawsze stanie czy to na treningu czy to w meczu. Wyglada na to ze Robben bedzie musiał chyba dobrze przepracować nowy okres przygotowawczy bo w tym sezonie do gry nie jest chyba przygotowany :?
O Heinze mozna wlasciwie napisac to samo, wraca na kilka spotkan i potem znowu cos sie "psuje". Przez urazy oboje maja u nas slabe poczatki (choc Gabriel na pewno pokazal wiecej).
vakabayashi pisze: ostatnio pojawiły sie plotki o zainteresowaniu Tottenhamu - dla mnie Salgado jest po sezonie do odejścia
Dla mnie jest do odejscia juz teraz :wink:
vakabayashi pisze: bedzie cięzko o ile graczą z wyspy bedzie się chciało grać o Copa
Bedzie im sie chcialo, bo ewentualne zwyciestwo w Pucharze Krola daje przepustke do Pucharu Uefa. Nie mamy co liczyc na taryfe ulgowa.

Zgadzam sie, ze remis bedzie dobrym rezultatem i takiego wyniku sobie dzisiaj zycze. Meczyk pokazuja na sopcascie, wiec bedzie (mam nadzieje) mozliwosc zobaczyc naszych w akcji.

Co do skladu, to mysle ze na prawej obrnie zagra Torres, na prawym skrzydle Balboa lub ewentualnie Higuain (choc raczej zagra jako drugi napastnik). Raul wejdzie IMO tylko w przypadku niekorzystnego wyniku. Bernd bedzie chcial go oszczedzic w tym meczu.

Wróć do „Hiszpania”