Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 10 sty 2008, 20:38

AdamMadridista pisze:Nie nie , niech jeszcze pogra jako zmiennik do końca sezonu, bo nie wiadomo co może się stać, oczywiście chodzi mi o kontuzje (odpukać).
dokładnie z Salgado nie ma sie co spieszyć, może forma nie ta ale to dobry zawodnik na wypełnianie ewentualnyuch luk w razie kontuzji

w czerwcu przyjdzie czas na małe zmiany w skłądzie wtedy przyjdzie pora zastanowić sie co z Salgado. Choć zapewne jego czas w madrycie dobiegł końca bo AS pisze dziś ze ghanijczyk Daniel Opare prawy obrońca - jest juz bardzo blisko madrytu. ma 17 lat wiec narazie bedzie zmiennikiem, ale juz worldsoccer uznał go za jednego z 50 wartych zawuażanie graczy poniżej 20. Dla niego ogladne puchar narodów afryki, bo jest w kadrze ghany :wink:
AdamMadridista pisze:Torres - Pepe - Sergio Ramos - Marcelo
średnio to wyglada choć na Mallorce powinno wystarczyć, jak pisałem jestem ostrożny w prognozowaniu wyniku własnie ze względu na absencje w defensywie

AdamMadridista linki do meczu są tutaj http://www.rojadirecta.com, wystarczy znalezc mecz Mallorca-Real M. tunezyjczycy na sopcasie transmitują koora tunisa jakość średnia ale da sie oglądnąć :roll:

Wróć do „Hiszpania”