Grał świetnie w sezonie 2005/06, kiedy mówiono, że Bayern może ściągnie go jako następcę Ballacka. Ale później jego gra była co najwyżej średnia. W ubiegłym sezonie w BL zagrał jedynie połowę spotkań (druga połowa odpadła mu przez urazy), zdobywając ledwie 2 gole (dla porównania - w sezonie 05/06 zdobył ich dziesięć).kama_reda pisze:To ciekawe co mówisz. Ostatnie pół roku Borowski miał zmarnowane przez kontuzję, ale wcześniejsze półtora roku? Grał i to z niezłym skutkiem.
Tak, ale nie było to skrzydło (jak wiadomo, w pomocy Werder gra zupełnie inaczej niż my), a Borowski jest raczej graczem środka pomocy niż jej boku. Traktuję go więc z tej perspektywy, a nie w kategoriach skrzydłowego.kama_reda pisze:W Werderze grał głównie na lewej pomocy
Ja mam wysokie oczekiwania i dlatego Borowski nie jest dla mnie wymarzonym transferem. A patrząc na jego ostatnie występy, to uważam, że będzie dobrze, jak będzie grał co najmniej tak jak Altintop z początku sezonu (moim zdaniem Turek grał wtedy naprawdę dobrze). Zresztą porównałem go do Turka tez z tego względu, że obaj przyszli za darmokama_reda pisze:To masz niesamowicie wysokie oczekiwania.![]()
Wache jest okkama_reda pisze:Ja na rezerwowego bramkarza wybrałbym Dimo Wache z FSV Mainz.