Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Kubańczyk » 15 sty 2008, 15:14

boskigonzo pisze:Lee Martin znowu wypozyczony :-/

Szczerze mowiac nie wiem co mam o tym myslec. Po tym co widzialem podczas tourne i kilku innych meczow moge z pewnoscia stwierdzic ze ma najwieksze umiejetnosci i potencjal sposrod wszystkich mlodzikow United szykowanych do 1 skladu. Z jednej strony niech lepiej gra w SU niz siedzi na lawie , a z drugiej strony warto byloby juz go wprowadzac do druzyny

Znajac zycie i tak pewnie za jakis rok zostanie sprzedany do jakiegos drugoligowca :-/

Odbiegajac od tego tematu - Saha po raz kolejny szpitalowo :-/ to juz staje sie meczace i dziwi mnie cierpliwosc SAFa :-/.
dokładnie wartaloby go wprowadzic,mi się podoba taka polityka jaka jest prowadzona w Sevilli,widzimy jak genialnym posunięciem było wprowadzenie Diego Capela,i mysle że tak samo odwaznie mozna wprowadzać Lee Martin'a,ale niestety odpadlismy z Pucharu Ligi i nie mamy gdzie próbować młodzików,ale jak widac oni też dużo potrawią np.Simpson,ktory moim zdaniem jest świetnym materiałem na zastąpienie Garego Nevilla,ale Danny się przebił tylko dlatego że właśnie był kontuzjowany Neville i nie było nikogo na rezerwę,podczas meczu z Wigan Vidić został kontuzjowany i musiał zejśc,i za niego wszedł Simpson,który odrazu wskoczył na prawą obronę i zrobił tam furorę.Własnie nadmiar świetnych zawodników na lewym skrzydle spowodował kolejne wypożyczenie Martina.A za dwa lata (oby) został już sprawdzony w pierwszym składzie kolejny super zawodnik ze szkółki czyli-Febian Brandy.Chciałbym (zresztą jak wszyscy)żeby w klubie grało jak najwięcej wychowanków.Pamietamy zresztą rewolucję sir Alexa,który wprowadził barci Neville,Beckham'a,Giggs'a,i Scholes'a i pamietamy jak na tym świetnie wyszedł.

A co do Louisa,to myśle że on za długo miejsca w man Utd nie zagrzeje,i latem Sir Alex go sprzeda.Gdy Saha jest kontuzjowany,to naszym czwartym zawodnikiem jest Manucho,ktory zostanie najprawdobodobniej wypozyczony gdzieś,tak więc zostajemy na rezerwie z Cambell'em,i jak widac nie mamy za głębokich rezerw

Wróć do „Anglia”