FMy - Strona 414

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 19 sty 2008, 19:58

Wilmore

GG jest w profilu :wink:

A tak pozatym to strasznie mnie Fm denerwuje ostatnio z powodu glupiej ilosci bledow i nie wie mczy nie przerzucic sie na Fife Managera 08 ktorego mam oryginalnego a Fma nie :P bo chialem najpierw sprawdzic czy sie oplaca kupic ale sam nie wem :?

Wie kots czy moze sa jakies Menagery na Playa Station 3 bo Karriera w fife to troche malo . :wink:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 sty 2008, 22:30

myhalek_acm pisze:
A tak pozatym to strasznie mnie Fm denerwuje ostatnio z powodu glupiej ilosci bledow
Polecam patche, naprawdę działają, na rynku nie ma lepszego managera w tej chwili, a szkoda, bo to zmotywowałoby SI do pracy - FIFA Manager to nie dość, że żadna konkurencja w kategorii managerów, to jeszcze zupełnie inna gra, inny manager, dla innych odbiorców.
Podaj mi maila, to Ci wyślę ten trening, rapidshare padł, a nie znam innych szybkich hostingów. ;)

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 19 sty 2008, 22:51

zna ktos skuteczny sposob na usuniecie bledu... a mianowicie przy kazdym dosrodkowaniu w pole karne sedzia odgwizduje faul :P zainstalowalem latke 8.01 ale nie pomogla :( gra sie nieco polepszyla ale ten blad pozostal :(

Co do taktyki , ja mam 4-4-2 z atakujacymi skrzydlowymi pomocnikami ;) banalna nieco ale skuteczna 8) Moze dlatego ze narazie gram Barca, nimi zaden problem osiagac sukcesy ;) chociaz nie ma wielu gwiazd w skladzie.... przemeblowalem ich 8) w roku 2007 posciagalem z 10-15 mlodych pilkarzy i dalem ich do kadry B i u19... w roku 2010 zdobywaja same nagrody :) Moge polecic kilku po rozsadnych cenach ;)
John Goossens - obawiam sie ze jest stworzony przez gre i moze go nie byc u wszystkich ;) zastepuje ronaldinho :P Celsinho , Marc Valiente - wychowanek klubu ;) Eduardo , Martin Fenin, Nacer Barazite

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 sty 2008, 23:14

zna ktos skuteczny sposob na usuniecie bledu...
Kazać piłkarzom mniej faulować/zmniejszyć ich agresję/wymienić piłkarzy na zawodników z niższą agresją. To nie błąd, tylko po prostu taki jest silnik - może sędzia czasem ma słabszy dzień, a może Twoi obrońcy lub rywale za mocno chcą wybić tę piłkę...

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 19 sty 2008, 23:20

Heh nie chodzi tu o agresje pilkarzy ;) mam skrzydlowych z agresja na 5-6 a czesto sedzia przez nich przerywa gre bo jak twierdzi fauluja.... gdyby sie to zdarzalo raz na jakis czas to bym zrozumial ;) ale jesli 10 goli z rzedu po rzutach roznych jest nieuznanych to cos chyba jest nie tak :roll: poniekąd wiem ze nie tylko u mnie sie to przytrafia, latka 8.01 miala zlikwidowac ten " blad " ... miala...
Ostatnio zmieniony 19 sty 2008, 23:21 przez MeToYou, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 19 sty 2008, 23:20

Wilmore pisze:
lisek_chz pisze:Jeżeli ktoś chce, to ja też mogę wrzucić moją taktykę, którą używam w Manchesterze, w 1 sezonie wygrałem prawie wszystko, w lidze miałem 106 punktów + 83 strzelone bramki, przy straconych 19. W tym sezonie idzie mi podobnie.
Sorry Winnetou, ale w Milanie w przepakowanej Serie A w jednym z sezonów zanotowałem dwa remisy i same zwycięstwa nawet nie myśląc nad taktyką, wygrywając przy okazji wszystko. Spróbuj jak mój poprzednik poprowadzić Wigan swoją taktyką i odnieść sukces, to pogadamy.

Krótko mowiąc chodzi o to;)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 20 sty 2008, 10:24

Ciekawe, że to samo napisał mi Wilmore. Coś nie tak z wami, żę piszecie to samo? :wink: To Piotr, wrzuć fotki, ale pewnie nie dasz rady, bo stary save, a teraz masz 2011 :lol:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 20 sty 2008, 10:49

lisek_chz pisze:Ciekawe, że to samo napisał mi Wilmore. Coś nie tak z wami, żę piszecie to samo? :wink: To Piotr, wrzuć fotki, ale pewnie nie dasz rady, bo stary save, a teraz masz 2011 :lol:
Przecież on tylko źle zacytował :lol:

Ja się zgodzę z Wilmorem co do gry wielkimi klubami , nie ma się czym chwalić jeśli osiąga się z nimi dobre wyniki. Mając dostatek pieniędzy i masę utalentowanych juniorów trudno jest nie osiągnąć sukcesu. I nie ma się co napinać :roll: . Nie żebym potępiał kogoś, bo to przecież tylko zabawa, ale jednak większą frajdę dają słabsze kluby , na początku na pewno jest ciężko, ale z sezonu na sezon jest coraz ciekawiej. W sumie nie jestem jakimś fanem zaczynania od najniższych lig (zanim wejdę do 1. już mi się znudzi :P ), ale myślę , że zespoły z dołu tabeli to dobry pomysł.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 sty 2008, 12:22

Dokładnie mi największą frajdę sprawiała zawsze gra ligowymi średniakami, albo tymi klubami z dołu tabeli, w Fmie 07 np. grałem Auxerre (ze względu na Irka zacząłem), ale tak się wkręciłem w klubik że w 7 lat zdobyłem 6 mistrzostw francji, 1/2 w Uefa, 1/2 w LM i potem 3 razy z rzędu już samą LM, miałem oferty z Man Utd, romy, Barcy itd. gdzie proponowano mi na transfery więcej kasy niż ja przez 7 lat w Auxerre wydałem, ale ostatecznie zawsze przewarzał sentyment do starego klubu, sejwa niestety nie mam bo oszczędzając miejsce na dysku wywaliłem Fma 7 :(....
No ale teraz gram pierwszy sezon Cagliari (powiedziałem sobie że wezme najsłabszy według prognoz zespół serie A i sie zobaczy co ugram.), kadra tragiczna (jeszcze mi najlepszego gracza Foggie na 6 miesięcy wycieli, a ostatnio na 3 jego jedynego zmiennika i chyba na OPP który wbiega do ataku wystawie defensywnego pomocnika :shock:
Za 2 mln na transfery udało mi się kupić(jak zwykle brałem na raty bo wtedy z budżetu 2 mln można nakupowć za 4) : Piattiego (w 17 meczach 5 goli i 6 asyst :!: ), Augustina Delgado (stary ale 10 goli w pół sezonu strzelił :!: ) i Quima (tylko dlatego że za 1,3 sprzedałem 33-letniego GK z rezerw do ternany), który zgarnie niesamowite oceny, zresztą nie tylko on:
Obrazek

Pierwszy mecz w sezonie miałem z Interem i ZREMISOWAŁEM :twisted: (choć trochę pechowo bo miałem jeszcze poprzeczke) :
Obrazek

Na a po 17 kolejkach jestem na:
Obrazek

I powiem wam że jak udaje ci się coś takiego, to wygrywanie takim Arsenalem czy Barcą się nie umywa
Ostatnio zmieniony 20 sty 2008, 13:48 przez (L)oczkerson, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 20 sty 2008, 12:41

Moglby mi ktos powiedziec jak wgrac koszulki,twarze i loga klubow w fm? :roll: Probowalem juz...Tzn zalozylem w "football manager 08" nowy foler o nazwie "graphics" i tak wrzucilem "logos" "faces" "kits" nastepnie biore w grze w ustawieniach "zawsze odswiezaj skorke po zatwierdzeniu" biore nowa gre i nic... :? Jakby ktos mogl pomoc to bede wdzieczny :)

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 20 sty 2008, 12:58

lisek_chz pisze:Ciekawe, że to samo napisał mi Wilmore. Coś nie tak z wami, żę piszecie to samo? :wink: To Piotr, wrzuć fotki, ale pewnie nie dasz rady, bo stary save, a teraz masz 2011 :lol:
Gdzie napisalem ze to moja kariera? To po prostu przyklad i tyle;)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 sty 2008, 18:13

Obrazek

WTF? Z pół składu jest niezadowolone z poziomu treningu siłowego. Problem w tym, że zmieniałem go we wszystkie mańki, a oni nadal biadolą. :cry:

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 20 sty 2008, 18:47

Przekonaliście mnie, rezygnuje z kariery Manchesterem, na rzecz innego zespołu, z niższej ligi, niekoniecznie angielskiej. ;) Zna może ktoś generator zespołów, bo wiem, że było takie coś, że losowało ligę i zespół. Do Fm'a 2008 oczywiście.

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 20 sty 2008, 18:51

Możesz sam sobie wylosować już w grze ;) Przy wyborze zespołu na początku.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 sty 2008, 0:43

Ale wyszedłem na tym patchu. :? Zainstalowałem go, uruchomiłem FM'a, a tam wyskakuje mi komunikat "Włóż Płytę"... Ale ja żadnej płyty nie mam :mać: Używało się kiedyś takiego programu (shide, czy jakoś tak), tylko nie mogę o znaleźć Druga opcja to odinstalowanie FM'a, tylko, co wtedy z moim sejwem? :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”