piwus pisze:Wiem, ze w Poznaniu jest bardzo pompowany balon, że już prezentujecie europejski poziom, ale zachowaj trochę dystansu. To, ze w Lechu pojawiły się pieniądze, to jeszcze nie powód by się zachłystywać i wierzyć, że dystans między Wisłą a Lechem zniknie za pstryknięciem palca. Nie martw się, jeszcze jest okazja ponapinać się, że Lech podbierze Wiśle Paulistę, bo wszystko wskazuje na to, ze kontrakt z nim nie zostanie przedłużony. Zatem do boju Kolejorzu!
Wiesz jakby Lech mial dogonic czołowke, nie tylko Wisłe szybko to juz byłaby rewolucja, ktora prasa juz wywoływała kilkakrotnie. A jeszcze jej jakos nie dostrzegłem, narazie wszystko idzie ku gorze a nie stoi w miejscu.
Link o Gorawskim niezły, szczegolnie jego źrodkło. Ja moge jedynie pwoeidzieć, że LEch był zainteresowany, czy raczej łączyły plotki Lecha z gorawskim zima, a newsy o tym były na oficjalnej, ktorej jakos bardziej wierze niz prasie, forach, czy portalach, ktore sa słabymi w przypadku przynajmniej Lecha dostarczycielami informacji. Bo narazie zwolinili niby za słowami prezesa Smude, kilkakrotnie, włozyli w usta słowa Kasprzakowi o Emilianie itp. Wszystko to okazało sie ogromnym klamstwem. Tak samo narazie nie dostrzegam zadnych info o Kosowskim, Cleberze, Głowackim, mimo, że podobno Pogo o tym sie wypowiada w prasie, a szkoda,że LECHTV czy oficjalna stronka o tym nie wspomina.
Osobiscie jestem na TAK i w przypadku Kosy, Clebera i Głowackiego. Choć sam wolałbym Pietrasiaka, wielokrotnie to powtarzałem w przypadku Kolejorza. Jak bedzie tak bedzie, byleby sie pozniej włądze Wisły nie ośmieszały w Polsce i na siwecie, tak jak było w przypadku Dolhy. Grozono Lechowi, sam tak robiłes, a wyszło jak wyszło, pewnie niesmak do dzisiaj pozostał.
Pamietaj Cupiał nie wprowadził Wisły na szczyt w jednym sezonie, wiec napinka w pewnym sensie zbyteczna w twoim przypadku.