Derby D'Italia - Bój o Italie !

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 23 sty 2008, 23:05

Cóż za druga połowa :) Cruz... bo któż by inny :roll: ale tylko przyklasnąć, takie wykończenia. Jaakie babole w obronie :? Nie wiem co robili obrońcy przy pierwszej bramce, po kiego uja Belardi wyszedł :roll: Przekląłem Ranieriego, kiedy wpuścił na boisko Bum Buma. Framcuz zawala drugą bramkę, ale pare minut później wreszcie zrobił coś dobrego dla Juve! Na pożegnanie. Juventus pokazał charakter, ale przez większą część spotkania widoczna była bezradność. Tym bardziej, że Inter przez cały mecz w 10 :? ale co tam, czekamy na Sissoko :roll: Przez cały mecz podawanie piłki w koło pola karnego zupełnie bez pomysłu. Gospodarze po czerwonej kartce niemal zmuszeni do obrony, a mimo to 2 gole. Dwie groźne akcje i dwa gole... ale o klasowym obrońcy w Turynie ni widu, ni słychu. Del Piero najlepszy w naszej drużynie, głównie jego bym wyróżnił. Cofał się po piłkę, rozgrywał, walczył. Brakowało ostatniego podania, dokładności przy dośrodkowaniach (Camor, Pavel) ale jak na taki skład, to zagraliśmy dobry mecz. Gdyby nie te stracone bramki, to byłby bardzo dobry mecz :P W pełni zasłużyliśmy na ten remis, bardzo korzystny wynik przed rewanżem, wróci paru piłkarzy i zapowiada się ciekawy sekend leg. Brawo Juve za charakter i walke do końca. Mimo małej krytyki z mojej strony, jestem zadowolony, bo Inter to nie byle kto, do tego wyjazd i mocno osłabiony skład. Dobrze jest, czekamy na wieści o Marco.

Wróć do „Włochy”