ponad to Cher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 24 sty 2008, 21:31
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 24 sty 2008, 21:33
Przyjaciół odwołali?Denerwuja mnie juz te narodowe zaloby. Wspolczuje rodzinom zmarlym i zal mi tej tragedii ale na litosc boska to lekka przesada.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 24 sty 2008, 21:51
wszystko zachod zachod zachod. chwd zachodowi juz nie maja sie z czego smiac? ja rozumiem ze zachod moze byc wzorem w wielu sprawach ale nie przesadzajmy w koncu zgineli wojskowi i to wysocy ranga. nie mowie ze zaloba byla konieczna ale nie potepiam wprowadzenia. niezgadzanie sie dla samego niezgadzania jest jeszcze gorsze niz popieranie bezsensownych decyzjiWilmore pisze:a na zachodzie się z nas już śmieją
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 sty 2008, 21:55
wszystko zachod zachod zachod. chwd zachodowi juz nie maja sie z czego smiac? ja rozumiem ze zachod moze byc wzorem w wielu sprawach ale nie przesadzajmy w koncu zgineli wojskowi i to wysocy ranga.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 24 sty 2008, 21:55
Ktoś tu to robi?TS borys IFC pisze:niezgadzanie sie dla samego niezgadzania jest jeszcze gorsze niz popieranie bezsensownych decyzji
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sty 2008, 22:19
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 24 sty 2008, 22:35
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sty 2008, 22:51
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 25 sty 2008, 8:32
Ja bym może jeszcze dodał zawalenie hali w Katowicach, bo było to wydarzenie naprawdę szokujące i bezprecedensowe. Wypadki autobusowe czy lotnicze a i te w kopalniach są raczej częstszym zjawiskiem i nie powinny być traktowane nie wiadomo jak. Generalnie szafowanie żałobą narodową prowadzi do deprecjonowania znaczenia tego zjawiska i sprawia, że społeczeństwo staje się na nie obojętne.bellus pisze:Inna sprawa, że poza tym jednym przypadkiem wszelkie żałoby narodowe są kija warte.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 25 sty 2008, 9:21
Studniówki raczej nie będą odwołane bo żałoba jest zrobiona do soboty do godz. 19:00,a zreszta wiem że raczej się odbędą bo moja mama ma cukiernię i dostarcza ciasta m.in.na studiówki,i mi mówiła że na studiówki dostarcza cista na godzinę 20:00Michał M pisze:
Najbardziej współczuję maturzystom, którzy w ten weekend mieli mieć studniówki. Z forumowiczów też to kogoś dotknęło
Kubańczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 25 sty 2008, 9:22
Nie tylko jemu to jest na rękę. Widziałeś może doskonały kunszt aktorski cudotwórcy Tuska? Zbliża się ceremonia rozdania Oskarów - można go szybko spróbować dodać do nominowanych bo na prawdę zagrał pięknie. Co za kunszt!Wilmore pisze:Nie oszukujmy się, wprowadzenie tej żałoby to śmieszna i marna próba zyskania na popularności przez Kaczyńskiego.
Nie było wczoraj "Simpsonów" na C+Michał M pisze: Z forumowiczów też to kogoś dotknęło
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 25 sty 2008, 9:24
No i nie trzeba było dyskutować nad zmianami w służbie zdrowia...Pisakk pisze:Zresztą nie tylko on na tym skorzystał - parlamentarzyści zrobili sobie dzień wolny od pracy.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 sty 2008, 9:28
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 25 sty 2008, 9:31
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 25 sty 2008, 10:03
TS borys IFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio