Nie wiem, co widzicie w Ambrosinim w dniu dzisiejszym - już nawet prasa oceniła go jako jednego z wielu piłkarzy Milanu, wyższe noty ma Seedorf choćby. Średni mecz, choć w porównaniu do jego ostatnich - i tak dobry.Mates pisze:Dla mnie, i myślę, że nie tylko dla mnie jeden z trzech (obok Ambro i Pato) najlepszych w naszym zespole.
A ja bym tak chciał. Podziękowalibyśmy po sezonie masie wynalazków Carlo - Favalliemu, Brocchiemu i innym, drużyna przeszłaby rewolucję, jak w latach 90 - nie muszę chyba nikomu przypominać, co później osiągaliśmy. Wolę to, niż kolejny rok egzystencji w lidze i walkę na poważnie jedynie w fazie pucharowej LM.Mates pisze:A nie muszę pisać, że takiego scenariusza jaki napisałem wyżej nikt z nas sobie nie życzy.
Powinniśmy... Powinniśmy byli wygrać wszystkie mecze w tej rundzie - z Atalantą na czele. Rezerwowych naprawdę nie mamy słabych, problem tylko w tym, żeby chciało im się grać i cała drużyna zaskoczyła - kiedy rezerwowi zaczną wygrywać, to i pierwszej jedenastce zacznie się chcieć strzelać gole w meczach.Łukasz_ pisze: Reggina ? Nawet " trochę " rezerwowym składem powinniśmy wygrać. Rezerwowy Brochii, Gourcuff, Simic czy Gila powinni sobie spokojnie poradzić.
Co z Jankulovskim?