Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Post autor: Asteniu » 03 lut 2008, 12:57

hypo pisze:Co do Albeldy, to za nie jest tylko fakt, ze ostatnio nie gral. Ale pamietamy, ze kiedy nie gral rewelacyjnie w Valencii, to byl przodujaca postacia w meczach reprezentacji. Skreślenie go czy wrecz niedowierzanie u was, ze dostal powolanie, troche mnie bawi.
Z tego co pamietam to w tym sezonie Albelda nie gral dobrze w reprezentacji, nie gral tez dobrze w Valenci, teraz nie gra wcale i jezeli Koeman zostanie na stolku to Albelda nic nie zagra, a wiec nie pojedzie na EURO i mnie to jakos nie bawi.

Wydaje mi sie ze Aragones chce sprawdzic Albelde w jakiej jest formie, ale przedewszystkim ma zamiar inny. Jezeli Albelda zagra dobrze w reprezentacji to moze to wymusi na Koemanie wystawianie go do skladu Valencii, jezeli ta nadal bedzie grala tak slabo, choc wydaje sie to malo prawdopodobne, jednak pamietamy ze tonacy sie brzytwy chwyta.
Jarzinho pisze: Jesli Lusi bedzie grał regularnie to napewno dostanie szanse. przed kontuzja w Liverpoolu, był jednym z ulubieńcow Aragonesa, czesto grał i prezentował sie przeważnie bardzo dobrze.
Tak, to prawda ze byl on jednym z ulubiencow Aragonesa. Problem w tym ze nie zanosi sie na to by Luis gral w podstawowym skladzie Atletico. Co prawda on grywa regularnie, jednak w lidze przewaznie ogony. Zdecydowanie jest lepiej jezeli chodzi o puchary, bo w tym Luis gra w podstawowym skladzie, sek w tym ze Atletico nie gra juz w Copa del Rey, a z UEFA moze w kazdym momecie odpasc. Dodatkowo jezeli Atletico trafi na bardzo mocnego rywala to raczej Aguirre postawi na skrzydla Simao - Maxi.
Jarzinho pisze:Gra z jednym prawdziwym napastnikiem przyiosłą świetne rezultaty, więc także nei spodziewam sie zmian w ustawieniu.
Co prawda tak bylo, jednak nie uwazam ze Aragones bedzie gral jednym wysunietym napastnikiem majac do dyspozycji zdrowych i formie Ville, Torres'a i Tamudo.

Wróć do „Hiszpania”