GKS Katowice (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 03 lut 2008, 13:20

cloner dotąd myślałem że Bytom jest niedaleko mnie (w końcu odległości w Polsce nie są duże) ale jak czytam niektóre rzeczy to mam wrażenie że mieszkasz na krańcu świata :roll: Dla Ciebie prawdziwy kibic to tylko taki z szalikiem i który chodzi na mecze klubu ale nie musi już znać zawodników tego klubu bo niby klub i zawodnicy tej drużyny to co innego :roll: Czyli statystycznie do grona prawdziwych kibiców zaliczysz 7-latka ubranego w szalik i klubową koszulkę, a który pojęcie o kopanej i drużynie ma na poziomie 7-latka :P I będzie on lepszym kibicem od 20-latka który od 10 lat chodzi na mecze, wie o każdym 'spadającym listku na klubowym drzewie' ale co najważniejsze nie ma szalika :angry2: A dla mnie kibicem jest każdy kto interesuje się losami drużyny ale to że zna jej zawodników to oczywista oczywistość a szalik jest tylko dodatkiem.
I jeszcze to Twoje tłumaczenie przeciwko kartom. Nie chcesz ich bo:
- bo ci wierni kibice będą mieli problem ze znalezieniem chwili czasu aby przyjechać do siedziby klubu i wyrobić ją :lol:
- boisz się podać swój adres przez co nie będziesz anonimowy (i tu z pewnością jest pies pogrzebany bo każde ewentualne wykroczenie to kara nałożona na ciebie) a od małego innym placówkom nie jesteś anonimowy. Cud że na uczelni podałeś swój adres bo w sumie też mogą to wykorzystać przeciwko tobie i cię dopaść :lol: Także jak masz telefon na abonament swój adres podać musiałeś, robisz to także rejestrując się u buka czy to zapisując się do biblioteki (wydziałowej i publicznej). Ale niee, przez to zmniejszy się frekwencja :lol: I Ty takie osoby mimo posiadania szalika nazywasz prawdziwymi kibicami :?: :glass: Jak w Twoim mieście są kamery to też nie wychodzisz z domu bo nie chcesz aby było wiadomo gdzie jesteś :?: I jeszcze wyskakujesz nam tu z pomysłem aby wprowadzać podobne karty wstępu w kinie, teatrze czy operze. No szkoda że jeszcze nie w każdym sklepie :roll:
- kolekcjonerzy nie będą mieli czego zbierać :lol:
- a tak ogólnie to jesteś na niee bo nie niee o!

Wróć do „Polska”