FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 535

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 03 lut 2008, 12:26

Real przegrał więc jak dzisiejszego meczu nie wygramy to będzie kompletne frajerstwo i po prostu utwierdzi mnie że na mistrzostwo w tym sezonie nie zasługujemy. W ogóle patrząc na braki w zespole Osasuny to nie powinniśmy nawet bramki stracić bo nie zgrają najlepszy strzelec Dady i dwaj inni zawodnicy których kojarzę - Walter Pandiani i Plasil. Musi być zero na tyłach.
Co do ustawienia to znowu możnaby się bawić w to kogo wystawi Ryj ale ja liczę na środek Iniesta-Deco-Guddy. W napadzie nie do ruszenia jest Messi i Eto'o no i jeśli wyjdzie Bojan to w ogóle odlot :] Jakby powołany był Sylvinho to łudziłbym się że współpracowałby dobrze z końem który wszedłby w drugiej połowię ale cóż.

Awatar użytkownika
Remik
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 03 lut 2008, 12:34

Moofasa pisze:W napadzie nie do ruszenia jest Messi i Eto'o

Myślałem, że Eto'o jest na PNA :>

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 03 lut 2008, 12:50

Remik pisze:Myślałem, że Eto'o jest na PNA :>
Zamyśliłem się:] Chciałem napisać że Francuz ma na razie niepodważalne miejsce w pierwszej jedenastce bo Czarnuch jest na PNA i wyszło mi trochę coś innego :wink:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 lut 2008, 20:01

Stawiam na gładką wygraną Barcy , 1-0 albo 2-0 .
Meczu nawet nie mam ochoty oglądać więc tylko w tle włączony SopCascik będzie, a zajmę się czym innym.
Raczej nie ma co liczyć na niespodziankę bo ostatnio w Bilbao takowa się zdarzyła.

Pozdro

Awatar użytkownika
revan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 03 lut 2008, 20:56

No i mamy koniec Iej połowy meczu z Osasuną. Bardzo frustrujące 45 minut do oglądania. Sporo okazji i nie ma gola. Trzeba rozpocząć drugą połowę od jak najszybszego zdobycia bramki bo w przeciwnym wypadku będą straszne męczarnie. Słabiutko gra Abidal, Marquez i Zambrotta. Nienajlepiej Messi, który strasznie irytuje swoją pasywnością. Musi się więcej ruszać, bo gdy stoi i czeka na piłkę to zawsze obok niego jest co najmniej dwóch piłkarzy Osy. Świetnie Bojan i Henryk.
Jest okazja podgonić trochę Real i po prostu musimy ja wykorzystać. Chcę widzieć przynajmniej dwie bramki w drugiej połowie, bo sytuacji jest na tyle.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 03 lut 2008, 20:57

Niech Kamerun odpadnie jak najszybciej z PNA, bo jesli dalej bedziemy grac bez Eto`o to marnie to widze. Skutecznosc i jeszcze raz skutecznosc.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lut 2008, 21:01

Własnie, bo miałem zapytac, ale sesja i takie tam - wyleciało mi z głowy.
Jak tam Titi sobie radzi ? Jak ostatnio ogladałem mecze Barcy, to niby strzelał co jakiś czas, ale bez fajerwerków. Nie był zgrany z innymi, marnował sporo okazji, etc.

Ostatnio z tego co czytam to widze, ze chyba troche lepiej gra. jak to wyglada ? Czy to już jest ten Titi co za najlepszych czasów, czy raczej już nie wróci ?

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 03 lut 2008, 21:01

Skuteczność['] Dobra gra, tyle sytuacji i nic. Szczytem frajerstwa będzie dziś stracić punkty.
Boisko na Camp Nou['] Dziś oglądamy piłkę wodna, a nie piłkę nożną.

Najlepiej gra Bojan, najgorzej chyba Zambro(ale to już standard :roll: ).

EDIT:
fieldy pisze:Ostatnio z tego co czytam to widze, ze chyba troche lepiej gra. jak to wyglada ?
Calkiem dobrze, ale fajerwerków nie ma. Przeplata bardzo dobre mecze ze słabymi. Dziś gra dobrze.
fieldy pisze:Czy to już jest ten Titi co za najlepszych czasów, czy raczej już nie wróci ?
Ciężko powiedzieć czy będzie tak jeszcze gral.
Ostatnio zmieniony 03 lut 2008, 21:05 przez Bask, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lut 2008, 21:03

Sytuacji było dużo, ale skuteczność ['] Messi dzisiaj nie pogra bo stan murawy mu to w dużej mierze uniemożliwia. Czasem to wygląda jak piłka wodna. Dla Leo to makabra. Abidal i tak lepiej od Zambro, który dla mnie jest zdecydowanie najgorszy z naszych. Deco coraz lepiej, ale trochę strat i tak notuje. Bojan, Iniesta i Henry dobrze.
fieldy pisze:Jak tam Titi sobie radzi ? Jak ostatnio ogladałem mecze Barcy, to niby strzelał co jakiś czas, ale bez fajerwerków. Nie był zgrany z innymi, marnował sporo okazji, etc.
Dzisiaj dwa razy uderzał głową z dwóch metrów i dwa razy bramkarz górą :/ Więcej może po meczu...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 lut 2008, 21:07

Narzie słabiutko ze wzgledu na skutecznosć, ale musi cośwpaść. Bosika nie sprzyja grze jaka lubi Barca, ale trzeba dać rade. Co do Zambrotty, to Messi kompletnie nie współpracuje z Włochem, nie pameitam choć jednego podania od Argentycznyka do Gianluci, a przecież Włoch dosć czesto idzie za akcjami.
Poprawic skutecznosc i spokojnie mzoe byc 3-0 8)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 lut 2008, 21:13

Jest i on :twisted:

R10 wyszedł na rozgrzewkę

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 03 lut 2008, 21:52

No i 1-0 Xavi 88'

każdy kto jest na forum ma równiez internet ... daruj sobie takie posty // fieldy

A co Ci to przeszkadza ? Zrobilem cos nie zgodnego z regulaminem, nie wydaje mi sie.

To źle ci się wydaje. Złamałeś regulamin, który w 5 punkcie mówi m.in o tym, zeby nie pisac krótkich postów, które nic nie wnoszą do dyskusji. // fieldy

Nie chce sie klocic (choc to chyba robie) jednak mogles to samo napisac post wyzej, pasowalo by tak samo, bo post kaczy'ego jest minimalnie dluzszy, a tkaze kazdy moze sobie sprawdzic na internecie jakie zmiany dokonuje Barcelona, bo chyba o to chodzilo.

Napisze jeszcze tylko, ze bardzo sie ciesze iz Barcelona wygral, choc przyznam ze 1-0 ze slaba w tym sezonie Osasuna to nie najlpeszy wynik, choc nie wiem jak wygladala gra.

A wiec, jednak 6 pkt Wink
Ostatnio zmieniony 03 lut 2008, 22:13 przez Asteniu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 03 lut 2008, 21:58

W klasyfikacji 'pierdoleni farciarze' niezmiennie zajmujecie 1 miejsce.

3 wp // fieldy

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 03 lut 2008, 22:00

Vianuch pisze:W klasyfikacji 'pierdoleni farciarze' niezmiennie zajmujecie 1 miejsce.

:rotfl4:

Dobre Vianuch :brawo:

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 03 lut 2008, 22:03

Vianuch pisze:W klasyfikacji 'pierdoleni farciarze' niezmiennie zajmujecie 1 miejsce.
Nie zasłużyliśmy na wygrana :?: Po 1 połowie mogło być 2 lub 3:0. W drugiej tez byliśmy lepsi, ale nie stworzyliśmy wielu okazji. Moim zdaniem całkowicie zasłużone zwycięstwo, choć nie bez trudu wywalczone. Jakbyśmy tego meczu nie wygrali to byłby zajebisty nie fart :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”