FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

George Jung
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: George Jung » 05 lut 2008, 19:48

Hanni nie za ardzo rozumiem o co Tobie chodzi :D

Ty się mnie pytasz czy Henry ma dogrywać? nie jestem trenerem Barcy. :wink:
co do gry na skrzydle to nie bardzo rozumiem co jest niemożliwe , grałprzy linii bocznej , widzialem to ja i kazdy kto ogladal mecz. sam Henry mówił po meczu że Ryj kazał mu grac przy linii bocznej i ze to dla niego dziwna sytuacja.

generalnie Ryj nie ma pomysłu na gre w ataku.
nie wiem dlaczego nie przesunie bardziej Henry'ego do środka, na lewą czesciej mógłby schodzic Blady - był taki mecz na Camp Nou , ostatni Eto'o , bardzo dobrze to wygladało a Henry rozegrał wtedy najlepszy mecz. myslalem ze byl to pomysl Ryja i bedzie to sie potarzac jednak nic z tego.

ogolnie to irytuje mnie krytyka słaej gry pilkarzy a bronienie trenera zdaniami typu : to nie jego wina że pilkarze graja slabo. na Boga dlaczego piłkarze graja słabo ? to chyba wina trenera, który nie potrafi ich ustawic a piłkarze wykonuja jego polecenia vide gra przy linii Henry o ktorej wspomina.
dlaczego Xavi zalicza mase otwierajacych podan i jest królem srodka pola w kazdym meczu w którym gra a w klubie jest zjadany przez pilkarzy o których istnieniu dowiaduje sie w trakcie trwania meczu? dlaczego Henry strzela tyle bramek w reprezentacji?

Wróć do „Hiszpania”