FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 539

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 lut 2008, 21:58

Jeżeli Rafa zagra to moim zdaniem jako DM. Ostatecznie zagramy z Edmilsonem od pierwszej minuty. Opcja bez klasycznego DM-a jak dla mnie odpada.

Absencja Bojana to nie mniejszy problem niż kontuzja Zambrotty. Ronaldinho będzie musiał zagrać od początku. Bardzo jestem ciekaw co zaprezentuje. Oby Leo miał dobry dzień bo inaczej kiepsko to widzę...

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 lut 2008, 22:03

Jesli Rafa na DM`ie to kto na prawej obronie Mentor? Ula? Litosci...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 lut 2008, 22:08

Thuram prawa strona. Abidal na środek. Sylvinho lewa.

Tak tylko głośno myślę :roll: :lol:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 lut 2008, 22:13

Hmm szczerze mowiac to tej opcji nie rozwazalem. Rzeczywiscie brzmi ona lepiej niz gra z Ula na boku, ktory zreszta juz raz mial okazje grac przeciwko Sevilli w tym roku i nie najlepiej mu poszlo.

Z drugiej jednak strony watpie, aby Ryjek postawil Abidala na srodku, mimo ze ten przeciez grywal juz tam w reprezentacji. Mielibysmy tez dwoch lewo noznych pilkarzy na srodku obrony, ciekawe.

I masz racje, oby Messi mial dobry dzien...

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 07 lut 2008, 22:15

To raczej Twoje marzenia Mentor. Nie sądze, że Ryjek postawi na Thurama na prawej. Jesteśmy skazani na Ule :lol:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 lut 2008, 22:37

Bask pisze:To raczej Twoje marzenia Mentor. Nie sądze, że Ryjek postawi na Thurama na prawej. Jesteśmy skazani na Ule :lol:
Bardziej prawdopodobne jest, ze zobaczymy Thurama na prawej niz Abidala na srodku moim zdaniem...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lut 2008, 16:31

Miało być źle a jest jeszcze gorzej. Jest dramatycznie [']
Valdés, Pinto, Abidal, Espasandín, Oleguer, Thuram, Milito, Márquez, Iniesta, Edmílson, Xavi, Víctor Sánchez, Víctor Vázquez, Gudjohnsen, Giovani, Henry, Ronaldinho, Messi
Do listy kontuzjowanych dołączyli Deco i Sylvinho ['] Przed nami bardzo ważne i bardzo trudne spotkanie a drużyna poważnie osłabiona w każdej formacji. Trener musiał powołać trzech zawodników z Barcelony B (nazwiska pogrubiłem) :roll:

Aż mi się pisać nie chce...

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 lut 2008, 16:40

Przynajmniej będzie większe pole manewru dla Ronaldinho na udany powrót :lol:

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 08 lut 2008, 17:31

Panowie odwalcie sie od Uli !! on jeszcze pokaze na co go stac :wink: przewiduje cos takiego:
VV
Ula-Thuram-Milito-Abidal
Marq.
Xavi-Iniesta
Messi-Henry-R10

na zyczenie niektorych znow bedziemy mieli zaszczyt poogladac Francuza w środku ataku i mam nadzieje ze nie bedziemy mieli okazji do smiechu czy placzu bo jak narazie u nas na szpicy nikogo w zachwyt nie mial okazji wprowadzic a w meczu z silnym przeciwniekiem o dosc duza stawke poprostu mylic sie nie moze !
Mimo ze z natury jestem raczej optymista to szaro widze ten mecz jak narazie 2 wymeczone remisy w Pucharze i zwyciestwo 2:1 w lidze ale badzmy dobrej mysli badzmy z ULĄ !
OLEGUER PRESAS !! :wink: :twisted:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lut 2008, 19:13

Oby tylko Marquez miał wystarczająco dużo sił by zagrać :pray:

Występ Dinho od pierwszej minuty też nie jest pewny. Nie zdziwiłbym się gdyby na środku ataku nie zagrał Eidur :roll:

Ten mecz będę oglądał ze strachem w oczach. Coś mi mówi, że będę się musiał mocno znieczulić, żeby wytrzymać nerwowo...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 lut 2008, 20:01

kon2r pisze:badzmy dobrej mysli badzmy z ULĄ !
OLEGUER PRESAS !! :wink: :twisted:
Z ula to ja moge pojsc do lozka a z Oleguarem bawic sie kto komu wiecej zalozy dziur ;)
A powaznie to nasz galaktyczny obronca nie nadaje sie do pojedynkow o stawke ale licze ze koledzy z defensywy nie beda mieli wiele pracy. Co do naszego skladu to mysle ze walka i zaangazowaniem stac nas na remis a przy jakims fenomenalnym zrywie formy nawet o zwyciestwo...oby

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 08 lut 2008, 23:28

Bienias pisze:zaangazowaniem stac nas na remis
remis to bedzie porazka. Przyznam,ze po ostatniej porazce Realu ociupinka nadzieji wlala sie w moje serce i licze na campeone. Ostatnio kiepskie wyniki i spotkania przyjmowalem,ogladalem bez zadnych emocji,ale sadze,ze jutro bedzie inaczej :wink: ten mecz trzeba wygrac i tyle. tylko zwyciestwo :!:

Najbardziej zastanawia mnie forma Edmilsona,ktory nie watpie wyjdzie jutro w 1 skladzie; no i Ronaldinho. Ile to juz razy mial udowadniac,ze jest wielkim zawodnikiem i ile razy zawodzil. Jutro znowu wszyscy beda na niego liczyc i pewnie znowu sie wszyscy na nim przejada. Jesli chodzi o Brazylijczyka to rozumem nie da sie ogarnac wszystkiego wokol niego i jego wplywu na nas.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lut 2008, 23:38

Biorąc pod uwagę naszą grę na wyjazdach, bardzo znaczące osłabienia i siłę rywala stwierdzam, że remis będzie sukcesem. Oczywiście możemy powtarzać sobie, że teraz trzeba wygrywać wszystko, ale tak nie będzie. Nie wygramy wszystkich spotkań do końca sezonu. Trzy najbliższe wyjazdowe potyczki (Sevilla, Zaragoza i Atletico) mogą okazać się kluczowe. Cel minimum na te spotkania to 7 punktów, ale jutro będzie cholernie ciężko i nie będę ani zaskoczony ani załamany jeżeli nie odniesiemy jutro zwycięstwa.
Berik pisze:Ostatnio kiepskie wyniki i spotkania przyjmowalem,ogladalem bez zadnych emocji
Zazdroszczę Ci nerwów. Poważnie. Niekiedy sam by sobie tego życzył a wraz ze mną moi znajomi :lol:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 08 lut 2008, 23:46

Wiesz co Pawle? po prostu dawno nie ogladalem z nikim meczu :wink: nawet jesli leci na cyfrze to zostaje przed TV sam,bo tata,tudziez bracia jesli sa akurat w domu, nie potrafia wysiedziec przed ostatnio nudnymi,albo bardzo nudnymi dla postronnego widza(i nie tylko) meczami Barcelony :wink:
Mnie jakos ostatnio duzo bardziej podnieca Premiership :roll: Moze to tez jest spowodowane zajebista godzina rozgrywania meczy przez Azulgrane :think: po 23 , to ja juz spie i mam piasek pod powiekami :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 lut 2008, 0:04

Ja niestety mam tak zszargane nerwy, że nawet nudny mecz wywołuje u mnie gwałtowne reakcje :lol: Dotyczy to oczywiście tylko spotkań Barcelony. Co gorsza od pewnego czasu udziela mi się jakiś dziwny pesymizm (praktycznie w każdym meczu wieszczę, że stracimy jakiegoś gola z pupy i znowu będzie ['] :lol: :roll: ) za co jestem regularnie upominany. Jeżeli jutro Sevilla będzie groźnie atakować to atmosfera w pubie może być napięta :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”