Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 23 lut 2008, 23:23
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 23 lut 2008, 23:25
veelden^

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 23 lut 2008, 23:25
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 23 lut 2008, 23:26
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 23 lut 2008, 23:29
W I połowie zagrałprzeciętnie. W II był najlepszy na boisku zaraz po Camoranesim. Przekreślił to wszystko karnym...Sawyer pisze:Maestro co Ty pierdolisz odnosnie Sissoko
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 lut 2008, 23:30
Niby jak? Jutro przegrywamy, bo już jeden mecz z Palermo mieliśmy wygrać, ale sędzia zrobił sobie przerwę od myślenia i przekręcił wszystko do góry nogami. Gramy rezerwami, na dodatek u siebie, nie miejmy złudzeń co do wyniku.Jak Milan wygra swoje spotkanie to bedzie tylko 6 punktow a do konca sezonu daleko Wink choc bedzie o to bardzo trudno . Na waszym miejscu trzymalbym jutro kciuki za Viole choc ja osobiscie Wole zeby Roma wygrala Wink
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 23 lut 2008, 23:32
w sytuacji ktorej nie powinno w ogole byc, no ale fajnie jest.maestro pisze: Przekreślił to wszystko karnym.
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 23 lut 2008, 23:37
tzn masz na myśli, że karny nie słuszny?? moim zdaniem Sissoko jak najbardziej faulował ale gdzie byli środkowi obrońcy...ossy pisze:w sytuacji ktorej nie powinno w ogole byc
zgadzam się. spalonego tam nie było.veelden^ pisze:ze chwile wczesniej byl nieslusznie odgwizdany spalony dla Regginy w momencie kiedy ich napastnik wychodzil na czysta pozycje
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 23 lut 2008, 23:42
gdyby podyktowal karnego dla Juve, nie byloby tej calej sytuacjimaestro pisze:tzn masz na myśli, że karny nie słuszny?? moim zdaniem Sissoko jak najbardziej faulował ale gdzie byli środkowi obrońcy...
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: GutekJuve » 23 lut 2008, 23:45
GutekJuve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 lut 2008, 23:45
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 lut 2008, 23:49
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 24 lut 2008, 0:03
Ależ ja wiem jaka jest jego rolaGutekJuve pisze:Maestro <-- to nie ma być playmaker, raczej klasowy DP
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 24 lut 2008, 13:37
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 lut 2008, 13:53
W teorii tak, w praktyce gdy weźmie się pod uwage iż Sissoko swoim zgraniem (za wysoko umiesiona noga) bezpośrednio (był kontakt) spowodowal upadek próbującego przyjąc piłke w polu karnym piłkarza Regginy - karny prawidłowy IMO.ossy pisze:ktory mowil mi ze za takie zagranie Sissoko powinien byc podyktowany rzut wolny posredni
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio