Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 28 lut 2008, 0:17

Powiem krótko.
Jesteśmy fajni.
Franck jest fajny.

Forza Bayern :D

Monachium czerwone :]

Ps. Wiedziałem, ze za drugiem razem Franck będzie strzelał podcinką.

O sędzim wypowiadać sie nie chcę. Dziękuję mu za ten karny z 120 minuty. Jak dla mnie faul na linii, linia należy do pola karnego, karny jest.
Wszystko fajnie. Derby nie muszą być najpiękniejsze, super przefajne. Derby to derby, chodzi w nich aby wygrać. Myślmy wygrali :]
Do tego powiem, że spodziewałem się właśnie takiej gry. Walki o każdy centymetr, kontr TSV, naszego bicia głową mur. Wiedziałem, ze będzie fajny mecz. Nie zawiodłem się.
Jak Wy nastawialiście się na coś innego to przyznam szczerze, że trochę mi ciężko Was zrozumieć.
Ebi przesadzasz z tą frustracją. Wszystko będzie dobrze :wink: siedź, oglądaj, kibicuj, pij piwo (o ile jesteś pełnoletni) no i przygotuj się dobrze przed meczem. Wtedy będzie fajnie :P
Takie derby kocham. I kocham Bayern za wygrywanie takich derbów. Jesteśmy fajni. :]
Oczywiście widać mankamenty w naszej grze, żeby nie było, że gloryfikuję naszą grę w tym spotkaniu. Bo pewnie by ktoś tak zaraz napisał. Uważam, że w półfinale powinien zagrać Breno. Nie Lucio, bo Brazylijczyk naprawdę zaczyna mnie irytować. Długie piłki donikąd+ głupie straty. No i te jego wolne...raz mu wyszło to się wziął za wszystkie :roll:
Jak dla mnie błędem było ściągnięcie Toniego Kroosa z boiska, bo już zaraz po wejściu Francka widać było, że Toni się z nim dobrze rozumie i trochę przyspieszyli naszą grę. Klose zagrał dość dobrze.
Ebi pisze:Sam nie wiem co o tym sądzić.
ciesz się :]
A jeśli nie pamiętasz naszej ostatniej bramki z wolnego to masz słabą pamięć :wink:

Wróć do „Niemcy”