Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 449

Post autor: orzeu » 29 lut 2008, 16:15

DominoWalcz pisze:materazzi zawsze gra ostro, jest zakałą futbolu i sedziowie maja go zawsze na oku. zatrzymywal torresa reka od tylu i dostal zasluzenie zolta kartke. jakby nie byla niezasluzona, to pilkarze z druzyny nie mieli by pretensji do niego, tylko do sedziego, tak jak to bylo z ibrahimoviciem....
ta... pokaż mi innego zawodnika (nawet nie zakałę, tylko zwykłego piłkarza) grającego na stoperze i potrafiącego sieknąć 10 goli w sezonie i do tego zostać wybranym najlepszym zawodnikiem ligi. Patrzycie przez pryzmat wielkiego Zidane'a, który był tak wielki, że pokazał zero prosesjonalizmu w swoim pożegnalnym występie - tak to się wali w B klasie, a nie w finale MŚ i Panowie - trochę więcej obiektywizmu !!

Drugi kartonik dla Matrixa owszem - mógł zostać pokazany, ale przy pierwszym Materazzi próbował zastawiać się ciałem, Torres go wyprzedził i położył się na ziemi (dodajmy do tego, że nawet jeśli tam byłby faul, to nie był to faul taktyczny). Co do drugiej żółtej to tak jak mówiłem - w przypadku takiego faulu sędzia mógł pokazać żółc, ale w przypadku gdy to drugi faul zawodnika w meczu i ten ma już żółtą, to czerwona na 100% się nie należała - prawda jest taka, że Matrix dostał kartki za nazwisko.

Wilmore - Ty to chyba jedyny stąd znasz się na piłce i oglądałeś ten mecz co ? Już nawet w mediach pisano, że to kartka mocno na wyrost (np. Piłka Nożna). KARTKA MATERAZZIEMU SIĘ NIE NALEŻAŁA. MEXESOWI też nie, lecz mowy o wypaczeniu wyniku nie może być, gdyż to było jedyne 5 minut, a i tak Roma dostała prezent w postaci kontuzji Maxwella.

Wróć do „Włochy”