Nie mow hop poki nie przeskoczyszJarzinho pisze:Mnie to nie zdziwi Real przegrał walke o LM teraz polegnie w lidze
Po co otoczka zbawiciela? Juz teraz Schuster mial byc zbawicielem dla stylu gry. Bywa z tym bardzo roznie, ale ogolnie nie ma fajerwerkow. Tylko ze Mourinho zbawicielem w tej kwestii tez raczej nie bedzie. A zbawiciel w wynikach wlasciwie juz byl i go wykopano.
Schuster pracuje zbyt krotko, by podejmowac tak pochopne kroki. Byly juz mecze, w ktorych pokazal, ze ma potencjal. Jest mlodym trenerem, po raz pierwszy pracuje w wielkim klubie, ale bez przesady, ze jak nic nie wygra w pierwszym sezonie to trzeba go wywalic. Jak zdobedzie tytul to wedlug mnie zostanie na pewno. A jak nie zdobedzie i wyleci to Calderon tylko pokaze, ze nie ma jaj. I moze zatrudnimy Mourinho i tez go zwolnimy, jesli nic nie wygra w pierwszym sezonie? Czy moze on zostanie, bo nazywa sie Mourinho, a nie Schuster? Bez sensu.
Ja sie bede trzymal swojego. Bernd ostatniego lata stal sie niemal kukielka, wizytowka mysli Calderona, wiec jesli go wywali zrobi z siebie idiote. Zwlaszcza patrzac na okolicznosci zatrudnienia Niemca. Dlatego tez sadze, ze Schuster zostanie na swoim stanowisku.