Takie spotkania sprawiają, że jedyne co ma się ochotę wstawić w podsumowaniu to Katalońsko-Lubelska czarna świeczka made in Mentos co niniejszym czynię:
[']
Ten mecz pokazał, że jeśli drużyna Zielińskiego "Groclin Grodzisk Śląsk Dyskobolia Wrocław Wielkopolski" czy jak to się będzie nazywać utrzyma formę to viceMP ma w kieszeni, a nam pozostanie walka o puchar... Intertoto z Lechem i Koroną choć przy takiej grze i o to będzie trudno.
Na dodatek sytuacja na linii władzę klubu - kibice osiągnęła już poziom Mount Extrement. Miałem być na meczu z Zagłębiem Lubin ale nie będę bo i po co? Żeby posiedzieć "w ciszy" (ITI spie...) oglądając nasze żałosne gwiazdeczki, i to wszystko za cenę chyba największą w Polsce, podziękuje wolę Anal + w końcu tolerancyjny jestem. Ciekawe ile ludzi będzie na tym meczu... 3 - 4 tys. Chyba jedynym optymalnym wyjściem z tej patowej sytuacji jest protest, trzeba coś robić bo jak tak dalej pójdzie to kibice Polonii będą mówić "nie ma Legii w Warszawie".
Do Urbana za wielkich pretensji nie mam. Irytucje mnie tylko, że firmuje swoją osoba taką a nie inną poliykę klubu i z przyklejonym uśmiechem nr.78 informuje, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Podczas gdy inni się wzmacniają my wprost przeciwnie, a Urbanowi to nie przeszkadza.
"Na razie wszystko jest pod kontrolą" (powtarzał do siebie Jan Urban spadający z dachu wieżowca)
Acha i jeszcze cuś. Giza won z Legii! A pomysleć, ze mogliśmy mieć Majewskiego! Na dodatek Trzeciak mówił "Na początek Warszawa, potem Mazowesze, potem Polska, dopiero potem Europa i Świat" i co? Kobyle caco.
Bronowicki...Pozornie to wyglada tak jakby ITI chcialo zarobic a nie zainwestowac w dluzszym wymairze Boruc, Fabian, Janczyk, Gosicki
Czy aby na pewno pozornie? W TVN 24 mówili, ze pozornie ale kto tam by im wierzył.
Teraz mamy już tylko dwie drogi do wyboru albo Madonna Jasnogórska, Fatimska, Licheńska itd (zawsze się zastanawiałem jak ona jest w tych wszystkich miejscach jednocześnie) wraz z Trójcą Świętą, Jezusem, Allhem, Zesusem i całą resztą tej bandy uzdrowią i wzmocnią Legie a ta za ich świętym wstawiennictwem zacznie wygrywać albo...
zdarzy się CUD i wszyscy zaczną ciężko i uczciwie pracować a także należycie wykonywać swoje obowiązki, nasz gwiazdki będą walczyły z pełnym zaangażowaniem i poświęceniem, po sezonie poważne transfery wzmocnią Legię, a władzę dogadają się z kibicami, zostanie ociągnięty idealny kompromis a na trybuny wróci znowu świetna atmosfera, która będzie deprymowała naszych przeciwników i dodawał skrzydeł naszym zawodnikom...
O ile oczywiście zdarzy się cud. Mi zostaje pierwsza opcja. Szkoda, że nie wierzę w cuda.
Szkoda...